翻译下列句子:

Watercoversadout70percentoftheEarth'ssurface.Andabout97percentofitisintheworld'socean... Water covers adout 70 per cent of the Earth's surface.And about 97 per cent of it is in the world's oceans.It seems that we have plenty of water to live by.But unfortunately,we don't.Water shortages(水资源短缺)happen very often.
Although we have a lot of sea water,we cannot use it,because there is too much salt in it.What makes things worse,the world's population has increased greatly since the 1900s.To feed so many people,farmers around the world need a lot more water to grow more crops(农作物).For example,it takes at least 2,000 kg water to grow the food needed by one person for one day.To solve this problem,many countries have introduced law to make people save water.
In parts of the U.K., house bans(软管禁令)are put in place .It means people can't use a hose to water their garden or wash their car.They can only use buckets(水桶).The lawmakers wan everyone to follow the rules and save water.If they don't,they 'll get a 1,000 fine(罚款).In the U.S.,many state laws rule that only water saving appliances can be used in people's houses,especially bathrooms,or both the house owner and builders will be heavily punished.
水覆盖约占地球表面的百分之七十。并在世界各大洋的约占百分之97。看来,我们有大量的水生活的。但不幸的是,我们不知道。水资源短缺问题经常发生。
虽然我们有很多海水,我们不能使用它,因为它有太多太多的盐。是什么让事情更糟的是,世界人口的大幅度增加,自1900年以来。为了养活这么多人,世界各地的农民需要更多的水来种植更多的作物。例如,它至少需要2000公斤水才能生长,一个人一天所需的食物。为了解决这个问题,许多国家已制订法律,使人们节约用水。
在英国的部分,房子禁令落实到位。这意味着人们不能用软管冲洗水的花园或他们的汽车。他们只能用水桶。立法者湾人人遵守的规则和节约用水。如果他们不这样做,他们会得到一个1000的罚款。在美国,许多州的法律规定,只有节水设备可应用于人们的房屋,尤其是浴室,或两者屋主和建筑商将被重罚。
zp圳萍
事情水覆盖了70%的地球表面。大约97%的,它是世界的海洋。看来我们有足够的水来生存。但不幸的是,我们不知道。水资源短缺经常发生。
尽管我们有很多的海水,我们不能使用它,因为有太多的盐。是什么让事情变得更糟,世界人口1900年以来有了大幅度的增长。养活这么多人,农民环游世界更需要大量的水,转而种植更多的作物(农作物)。举例来说,它需要至少2000公斤水生产粮食需要由一个人用一天。要解决这个问题,许多国家已经介绍了法律,使人们对节约用水。
英国,房子的部分(软管禁令禁令)放在适当的位置,它意味着人们不能用一条软管将他们的花园或洗水他们的汽车。他们只能用桶(水桶),立法者湾,每个人都要遵守规则和节约用水。如果他们不这么做,他们将会得到一个1000罚款(罚款)。在美国,许多国家的法律规定,就是只有节水家电可用于人的房子里,尤其是浴室,或两者兼而有之的业主和建设者将受到严惩