to 什么意思

XF书香育儿

to意思是:向;朝;往;到;对;跟;与;属于;附于;归于;对于;关于;使;比;记入。

一、to短语搭配

1、look forward to;期盼;

2、in order to;为了;以便;

3、give birth to;生育;生;分娩;

4、pay attention to;注意;

5、be ready to do;准备做某事。

二、to双语例句

1、He opened his mind to the ways of the rest of the world。他开放思想接受世界其他地方习俗。

2、Doctors tend to medicalize manifestations of distress, prescribing drugs such as sleeping tablets。医生常常从医学的角度看待病痛的表现,开出安眠药之类的药。

3、His efforts to pack the Supreme Court with men who shared his ideology。他在最高法院大量安插与他观点相同的人的努力。