英语短文自我介绍30字左右

我叫胡诗唯,今年10岁。最喜欢的科目是体育,我最喜欢看书,还喜欢玩电脑。... 我叫胡诗唯,今年10岁。最喜欢的科目是体育,我最喜欢看书,还喜欢玩电脑。 展开
热点那些事儿

To introduce myself(介绍我自己)

Hello,every one!(大家好)

My name is **** . (我叫****)

I'm a 15 years old boy. (我是一个15岁的男孩)

I live in the beautiful city of Rizhao.(我住在美丽的Rizhao城)(你可以把Rizhao改成自己家乡的城市的名称的拼音)

I'm an active ,lovely and clever boy.(我是一个活跃的可爱的聪明的男孩)

In the school , my favourite subject is maths . (在学校,我最喜欢数学)

Perhaps someone thinks it's difficult to study well .(也许有些人认为这很难学)

But I like it.(但我喜欢他)

I belive that if you try your best, everything can be done well.(我相信每件事付出努力就会有害结果)

I also like sports very much.(我也很喜欢运动)

Such as,running,volleyball and so on. (像跑步、排球等等)

I'm kind-hearted.(我很热心)

If you need help ,please come to me .(如果你需要帮助,就来找我)

I hope we can be good friends!(我希望我们能成为好朋友)

OK.This is me .A sunny boy.(好了,这就是我,一个阳光男孩)

扩展资料:

想写好作文,必须具备扎实的基本功,作文的基本功主要体现在词、句、段三个方面。

单词方面,积累单词,扩大词汇量,弄清词的确切用法及相似词的用法区别,以及很多固定短语、习语的用法,要准确地表达想要表达的意思。

句子方面,注意一些常用的句式,平时看到比较好用的句式要记下来,多模仿,还要在写文章时注意长短句的结合。

段落方面,注意整篇文章的整体布局,要从整体上把握每段的中心思想,避免偏题、走题。

提高写作水平不是一朝一夕所能完成的,最重要的是养成好的学习习惯,平时注意多积累,勤动笔、多思考,潜移默化中写作水平便会不断提高。

小李谈心

Hello,every one!(大家好)
My name is **** . (我叫****)
I'm a 15 years old boy. (我是一个15岁的男孩)(具体情况自己改)
I live in the beautiful city of Rizhao.(我住在美丽的Rizhao城)(你可以把Rizhao改成自己家乡的城市的名称的拼音)
I'm an active ,lovely and clever boy.(我是一个活跃的可爱的聪明的男孩)
In the school , my favourite subject is maths . (在学校,我最喜欢数学)
Perhaps someone thinks it's difficult to study well .(也许有些人认为这很难学)
But I like it.(但我喜欢他)
I belive that if you try your best, everything can be done well.(我相信每件事付出努力就会有害结果)
I also like sports very much.(我也很喜欢运动)
Such as,running,volleyball and so on. (像跑步、排球等等)
I'm kind-hearted.(我很热心)
If you need help ,please come to me .(如果你需要帮助,就来找我)
I hope we can be good friends!(我希望我们能成为好朋友)
OK.This is me .A sunny boy.(好了,这就是我,一个阳光男孩)
琪天使
Hello,boys and girls! My name is HuJiaWei,I am ten years old. My favourite sport is P.E. I like reading books,and like playing computer games.What about you?
我爱金鹰女神
Hello, Boys and girls.
My name is Luhuan, I come from Fuzhou Jiangxi.
I like reading and playing badminton.
Iam good at speaking English and singing songs.
my dream is become a good teacher.what about you ?
Tinymicro
My name is Civic Hu, a ten-year-old girl, whose favourite subject is PE. Beside, I love reading the most and I am also prefer to play computer.