谁能帮我翻译一下这一段话,谢谢了啊

OtherthanreligiousZionists,thatsubset(aboutafifth)ofIsraeliJewswhobelievethatsettling... Other than religious Zionists, that subset (about a fifth) of Israeli Jews who believe that settling as much as possible of “Greater Israel” is a religious duty, few Israelis today think that Israel's finest hour left it with a lot worth celebrating. 展开
studentdsy
少数(约五分之一)以色列的犹太人认为尽可能的建立“更加伟大的以色列”是一项宗教义务,现今除了这些宗教犹太复国主义者以外,只有很少数的以色列人认为以色列最强盛的时期是值得称颂的。
风狐骑士1C
除宗教犹太复国主义者之外, 那个子集(关于五相信的) 以色列犹太人安定"更加伟大的以色列" 尽量是宗教义务, 少量以色列人今天认为, Israel's 最美好的小时留下它与很多值得庆祝