求翻译啊,急!!!

题目:CometotheHilltopLanguageSchoolandchangeyourlife第一篇Here'swhattwoofourstudengssaidab... 题目: Come to the Hilltop Language School and change your life
第一篇 Here's what two of our studengs said about our school
When I was a young girl,all I ever wanted to do was travel,and i decided that the best way to do this was to become a flight attendand. I've been a flight attendand for two years now. It's a really interesting job beause I travel all over the world.I discovered that the most important requirement was to speake English well,so I studeid English at Hilltop Language Shool for five years before I became a flight attendant. It was because I could speak English that I got the job. Thank you, Hilltop Language Shool!

Mei Shan
第二篇
I want to be a tour guide. In fact,it's all I have ever wanted to be. I want to travel,especially to English- speaking countries such as the United States and Australia. However, I know that I have to improve my Enlish, so I've started talking lessons at the Hilltop Language Shool. The Hilltop Language Shool has really helped me learn English. I've been a student here for a year now, and I really love it. Maybe when I leave school I'll think about becoming an English teacher rather than a tour guide!
David Feng
梦想旅行佳——
这是我们的两studengs说的关于我们的学校
当我还是个小女孩,我总是想要做的就是旅行,而我决定这样做的最好办法是成为一名飞行attendand。我一直是一个飞行attendand 2年了。这真是一个有趣的工作,因为我环游世界。我发现最重要的要求是要学会说英语,所以我studeid英语语言学校山顶,5年之后我成为了一名机组乘务人员。正是因为我能讲英语我才得到这份工作的。谢谢你,山顶的语言学校!

我想当导游。事实上,这所有的一切,我曾经想要做的。我想去旅游,特别是对说英语的国家,如美国和澳大利亚。然而,我知道我需要改善我的英语,所以我已开始讨论在山顶上语言课的学校。山顶上的语言学校真的有帮助我学英语。我一直在这里的一名学生一年了,但我真的很喜欢它。或许我毕业后,我会考虑成为一名教师而不是一名导游!
大卫风
匿名用户
题目:欢迎你到山顶语言学校和改变你的生活
第一篇下面是我们的studengs两件有关我们学校说
当我还是一个年轻的女孩,我曾经想要做的是旅游,我决定,最好的办法做到这一点是成为一名飞行attendand。我已经两年了attendand飞行。这是一个非常有趣的工作beause我在旅途中发现了最重要的要求是音箱的世界里所有的英语,所以我studeid五年英语语言Shool山顶之前,我成为一名空姐。这是因为我会说英语,我得到了这份工作。谢谢你,显达语言Shool!

梅山
第二篇
我想成为一名导游。事实上,这就是我曾经想要的。我想旅游,特别是如美国和澳大利亚英语为母语的国家。不过,我知道我必须提高我的英语,所以我已经开始讨论在山顶语言Shool教训。山顶语言Shool真的帮助我学习英语。我一直是这里的学生一年了,我真的喜欢它。也许当我离开学校后,我会考虑成为一名英语教师,而不是导游!
大卫丰