2011有哪些军事热点

赵家琪8848
日本地震引发核危机、奥巴马有意连任、中印边境风云再起、利比亚窝里斗引来外鬼、安理会在利比亚设立禁飞区、美英合伙欺负伊拉克、两个朝鲜剑拔弩张、阿富汗塔利班老鼠戏猫、拉登革命未果身先去、以色列再战黎巴嫩、南联盟养精蓄锐、俄罗斯强奸格鲁吉亚、巴拿马运河谁是谁非、泰国柬埔寨拳脚相加。
北京两会胜利闭幕、博鳌亚洲紧锣密鼓、航空母舰下水试航、上海车展高价美女车模。
Japan's nuclear crisis triggered by the earthquake, Obama intends to re-election, China-India border revival, the Libyan foreign internal fighting led to a ghost, the Council established no-fly zone in Libya, the U.S. and British partners to bully Iraq, the two Koreas at daggers drawn, the Afghan Taliban mouse teasing Cat, Israel battles in Lebanon, Yugoslavia recharge your batteries, Russia rape Georgia, the Panama Canal in the competition, Thailand and Cambodia punches thrown.
Two successful conclusion of the Beijing Boao Asian swing, the aircraft carrier into the water trial, the Shanghai auto show beautiful car models at high prices.
七日归
中国渔船与日本海上巡逻舰在钓鱼岛相撞,船长被扣 美国介入中国与东南亚国家的南海问题 中国东盟自贸区建成
牙牙不再沉默
中国歼二十试飞 美军X47隐身无人机试飞 西方多国进军利比亚 印度120亿军购 2011年3月5日成功发射第二架X—37B轨道试验飞行器 奋进号绝唱之旅 F22停飞升级 美军成功试射电磁炮
美军击毙本-拉登, 印度成功发射烈火5核导弹 中国向巴基斯坦出口50架枭龙战机,