求两分钟英语演讲稿,题目《my dream》

我的梦想是建筑设计,希望大家给写一下这个梦想,是还给英语外教听的,我的英语水平不高,简单一些,容易背下来的就好,谢谢各位啦!... 我的梦想是建筑设计,希望大家给写一下这个梦想,是还给英语外教听的,我的英语水平不高,简单一些,容易背下来的就好,谢谢各位啦! 展开
My Dream

Everyone has a dream,Everyone's dreams are great, happy and distant,My dream is that my family and friends can be happy .Although this is not realistic.We nevitably experience suffering and failure in the real life.But because of this,We become strong and courageous.although some dream is unrealistic,we have dream,we live significative!whether or not the dream come ture,we should hard work,Let this life without any regrets.

谁都有梦想。每一个人的梦想都是伟大的,幸福的,遥远的.我的梦想是身边的每一个人都能够开心幸福的生活。尽管这不太现实。毕竟在现实的生活里难免会经历坎坷与心酸,但正因为这样,我们才变得更加坚强和勇敢。虽然有些梦想是不切实际的,但因为心中有梦想,我们才生活得更有意义!不管梦想能不能够实现,我们都要努力奋斗,让今生无悔!