求下面几句话的翻译?英文

Wefinishedchecking1side,336-82911-00Clutchsidethereis600pcswithproblems.Willchecktheo... We finished checking 1 side, 336-82911-00 Clutch side there is 600pcs with problems.

Will check the other side 336-82921-00 brake side starting today.

What you ask is too much, I will not risk health of employee and have risk of fire in my warehouse trying to clean with gasoline!

Will not send lever base sample neither, this is very insulting! We pay good money for products mfg. ship in what ever condition they want?
You better give us better solution.
styuco
We finished checking 1 side, 336-82911-00 Clutch side there is 600pcs with problems.
【我们已经完成了其中一部分的检验,即336-82911-00 离合器部分,共有600件出现问题。】
Will check the other side 336-82921-00 brake side starting today.
【我们讲继续检测另一部分,即336-82921-00 刹车器件部分的检验,检验将从明天开始。】
What you ask is too much, I will not risk health of employee and have risk of fire in my warehouse trying to clean with gasoline!
【你所提的问题太多了,我方不会冒着员工生命安全和着火的危险去尝试在我的车间里清除那些汽油。】
Will not send lever base sample neither, this is very insulting! We pay good money for products mfg. ship in what ever condition they want?
【(我们)也不会寄送闸柄台部件的样本,这种要求十分无礼!我们为产品制造下了大本钱,但是他却在运途中肆意妄为?(应该是产品运输期间导致产品损坏了)】
You better give us better solution.
【你最好(就前面出现的问题)给我们一个满意的答复。】

希望回答对你有用
阿贤e苑
我们检查了一边,336-82911-00检查离合器旁边有600pcs问题。

将止回阀的另一边336-82921-00制动一边从今天开始。

你问的是什么,我不会过多的员工和有风险的健康风险的火在我的仓库试图清洁与汽油!

样品不愿意叫杠杆基地,这是非常不侮辱!我们所付的钱,为产品的mfg.好船以往在哪些条件是他们想要什么?
你最好给我们更好的解决办法。
我爱music吗
我们结束检查 1 个边, 336-82911-00 离合器边以问题有 600pcs。将检查其它边今天开始的 336-82921-00 制动器边。你问的是太多,我不会冒险员工的健康和在尝试利用汽油被打扫的我的仓库中有火的风险!不会寄给杠杆基础例子没有一个,这是很侮辱!我们为产品支付好的钱 mfg。他们想要的在从来使其适应的船?你更好地给我们更好的解决方案。