求英文翻译!急急急!!!

农民对宅基地享有的使用权利不是他物权性质,而是自物权性质现在应当给予宅基地使用权人比承包地使用权更大的准物权,农村宅基地的使用权权限应当与城市宅基地的使用权权限相当或更大... 农民对宅基地享有的使用权利不是他物权性质,而是自物权性质现在应当给予宅基地使用权人比承包地使用权更大的准物权,农村宅基地的使用权权限应当与城市宅基地的使用权权限相当或更大应当强调宅基地的私人长期使用权,农村宅基地使用权和农宅的可以继承,并在一定范围内可以抵押和转让。 展开
jiqizhizao
The farmers to enjoy the right to use house sites not nature, but ZiWuQuan principle properties shall be given land use right now than contracted more must use real right, the right to use the authority shall house-site in the countryside homestead right of access to the city is more big should emphasize or task of private long-term use right, the countryside homestead right of use and farming curtilage can inherit, and in a certain range can mortgage and transfer.