急需关于怎么学习英语的简短英语作文

萧鞣
1.中国有句古话,叫"熟读唐诗三百首,不会吟诗也会作"。同样,要使自己具有较强的写作能力,首先应该熟读和背诵一些句型和短文。许多同学写出来的语言根本不符合英语的语言习惯,相当一部分人有对照中文逐字翻译的不良习惯,不去理会中英文的差异。大量的背诵和阅读是提高写作能力的有效办法,同学们若有大量的现成语言积累在脑海里,自己写起文段来,就可以做到脱口而出,或是模仿、套用,甚至发挥。

2.可以采用循序渐进、灵活多样的练习方式。从根据提示词写单句开始,到写单句,然后到写几句话,最后到写流利的文段。

3.尝试多种形式的写作,如短信、说明、通知、便条、明信片、看图写作、根据表格或记录写短文等。

4.在练习时,要充分了解所提供的情景素材,注意使用常见的连接词来表示顺序和逻辑关系,使句意表达连贯、语法正确、符合逻辑。还要注意字母的大小写和标点符号。

上面的是别人的观点。从我本人来说,我建议你试着去交一些笔友,美国,加拿大,甚至新加坡的小朋友,他们的英语都很不错的。有时间就给他们写信(邮件),谈论自己的所思所想,每一天的见闻,感受。也许就是这些短句的积累会让你的英语变得实用,变得有趣味。
还有,每天学到的单词,选择4个或者5个,看你能不能用他们编造一个情景对话,或者小故事什么的。
也许一开始,自己不是很满意,可以让周围英语好的同学帮你指正指正,我知道有很多人乐意发现别人的问题哦!
只要你能够坚持下来,相信你的英语写作水平应该不会太差哦!
百度网友f191e66
1. I think the best way of learning English is speaking as much as possible.here is some advice for you.
First, We should try to listen to the teacher carefully . After class we should go over the lessons. And do our homework on time carefully.If we have any time ,we can read some English news and learn some useful words.
Besides,we should ask teacher for help when we have any problems. Don’t worry about make mistakes.To believe ourseleves is important.

2. It’s important for us to learn English well.So,we should spend much more time learning it.There is some advice about how to learn English for you:
First,You should listen to the teacher and take notes carefully in class,then memorize new words, and try to use it as often as possible.Second,listen to English radio programs,read English stories and newspapers,watch English films and TV programs.Third,when you make mistakes,correct them at once and try not to make the same mistakes .
I believe if you work hard and have good ways of learning English,you’ll learn English well

祝你学习进步,更上一层楼,快乐每一天!(*^__^*)