谁能帮我翻译一下,谢谢.

1.SomanyAmericancompaniesfailindoingbusinesswiththeJapanesebysendingmenfartooyoungtoc... 1.So many American companies fail in doing business with the Japanese by sending men far too young to conduct business negotiations in Japan with their Japanese counterparts,who could be their fathers!

2.The business card is not a simple piece of paper in Japan.

3.Every business encounter starts with the exchange of business cards.

4.The last point I want to draw your attention to is about business meetings or negotiations.

5.First of all,don’t talk too much.Japan’s culture is essentially a non-verbal one.
猫很懒0
1。很多美国公司做生意失败与被委派去日本的人员太年轻以至于不能很好的与日本同行进行商务谈判,谁可以作为他们的父辈指导他们!

  2.在日本名片并不是一个简单的一张纸。

  3.每一项业务以交换名片作为开始。

  4.最后一点我想吸引你的注意力是关于商务会议和谈判。

  5.首先,不要讲太多话。日本的文化本质上是一种非口头文化。
SH24
1。很多美国公司做生意失败与日本发送人太年轻,进行商务谈判在日本与日本同行,谁能成为他们的父亲们!     2.名片并不是一个简单的一张纸在日本。    从3.每一项业务的交换遇到的名片。    4.最后一点我想吸引你的注意力是关于商务会议和谈判。    5.首先,不要讲太多话。日本的文化本质上是一种非语言。
wmmamengjia
1。很多美国公司做生意失败与日本发送人太年轻,进行商务谈判在日本与日本同行,谁能成为他们的父亲们!

2.名片并不是一个简单的一张纸在日本。

从3.每一项业务的交换遇到的名片。

4.最后一点我想吸引你的注意力是关于商务会议和谈判。