家的n次方第14集插曲,就是齐齐在调酒的时候的背景音乐

是第一首,不是那个女声唱的Easy是Easy前面那一段,听起来应该是黑人歌手唱的.就不知道叫什么.太有感觉了.那节奏哪位朋友知道嘛... 是第一首,不是那个女声唱的Easy
是Easy前面那一段,听起来应该是黑人歌手唱的.就不知道叫什么.太有感觉了.那节奏
哪位朋友知道嘛
雨雪124
  1. Easy,歌者:paula deanda 。

  2. 歌词及翻译:

    I might be a young girl but I know how to have fun
    我也许是个小女孩,但我知道怎样才能玩得高兴
    I got them boys chasing me trying make me the one
    我是那些男孩追求我,试着使我成为他们的另一半
    When I'm out shopping it's like having a gun
    当我出去购物的时候,就好像有一把枪
    Whatever I wanna get, got them boys caught up
    不论我想得到什么,那些男孩都要争着追我
    I know I'm a hot hot shorty
    我知道我很辣
    But you gotta slow down (slow down)
    但你要变得迟钝
    You don't know me (don't know me)
    你不了解我
    If you in a hot hot hurry
    如果你陷入热辣的匆忙状态
    then you gotta go now (go now), back up off me (off me)
    那你现在就走吧,离我远点
    oh, I got them going crazy you see
    噢,你能看到我使他们疯狂
    Uh ooh, head over heels for me ooh
    噢,为了我被高跟鞋砸头
    Uh ooh, weak in the knees for me boy
    噢,为了我膝盖疼痛
    Uh ooh, 'cause you so damn easy
    噢,因为你简单的该死
    'Cause you so damn easy
    因为你简单的该死
    'Cause you so damn easy
    因为你简单的该死
    Ooh, I much wiser than you think betta act like you know
    我比你想的聪明,比你知道的会表演
    Just because I'm a teen it don't mean that I'm slow
    只因为我是个孩子,但那不代表我迟钝
    I think you're a cutie boy, but you're turning me off
    我认为你是个可爱的孩子,但你正在远离我
    Sometimes you gotta play hard to get and then it's on
    有时你努力要得到,然后得到了
    I know I'm a hot hot shorty
    我知道我是个辣妹
    But you gotta slow down
    但是你要变得迟钝
    You don't know me
    你不了解我
    If you in a hot hot hurry
    如果你陷入热辣的匆忙状态
    then you gotta go now (go now), back up off me (off me)
    那你现在就走吧,离我远点
    oh, I got them going crazy you see
    噢,你能看到我使他们疯狂
    Uh ooh, head over heels for me ooh
    噢,为了我被高跟鞋砸头
    Uh ooh, weak in the knees for me boy
    噢,为了我膝盖疼痛
    Uh ooh, 'cause you so damn easy
    噢,因为你简单的该死
    'Cause you so damn easy
    因为你简单的该死
    'Cause you so damn easy
    因为你简单的该死
    One day
    一天
    weezy, baby tonight is the night
    今晚就是那个夜晚
    And them girls are on me like white on rice
    那些女孩对我就像白色对于米饭
    And I get them to the crib late two or one
    我是他们在夜晚1、2点偷窃
    I'm already high, now its you that I want
    我很兴奋,现在你才是我要的
    take a jet to the sunset, you won't come
    对晚霞喷射,你不会来的
    Or sit with my friends but you won't go
    和我的朋友同坐,但你不会去
    Baby, I can take you to and from
    我带你去
    iced your little wrist until you're blue and numb
    抓着你冰冷的手腕,直到你忧伤,麻痹
    um, you`re dealing with a boss lil mama
    你在和老鸨交易
    Young wayne, tony mantana
    年轻的韦恩,高贵的曼塔纳
    If for you, I'll tell my homies I holla
    如果对你,我会告诉我的家人我大叫
    If your man ain't me, why bother
    如果你的男人不是我,为什么打扰我
    I go by the name Carter, I got more plaques than tartar
    我顺便走访了卡特,我有比牙菌斑跟多的牙菌斑
    I've been shaking up them charts on the charter
    我摇匀他们在纲领上的图表
    Number one spot, Wayne and Paula
    数字上,注意到,韦恩和宝拉
    oh, I got them going crazy you see
    噢,你能看到我使他们疯狂
    Uh ooh, head over heels for me ooh
    噢,为了我被高跟鞋砸头
    Uh ooh, weak in the knees for me boy
    噢,为了我膝盖疼痛
    Uh ooh, 'cause you so damn easy
    噢,因为你简单的该死
    oh, I got them going crazy you see
    噢,你能看到我使他们疯狂
    Uh ooh, head over heels for me ooh
    噢,为了我被高跟鞋砸头
    Uh ooh, weak in the knees for me boy
    噢,为了我膝盖疼痛
    Uh ooh, 'cause you so damn easy
    噢,因为你简单的该死
    'Cause you so damn easy
    因为你简单的该死
    'Cause you so damn easy
    因为你简单的该死
    Don't be so damn easy
    别再如此简单
    Don't be so damn easy
    别再如此简单

  3. 剧目简介:当代都市家庭剧《家的N次方》由执导《奋斗》以及姐妹篇《我的青春谁做主》等耳熟能详的影视剧作品而闻名的著名导演赵宝刚监制,剧本由80后美女编剧胡非子创作,宋丹丹、高露、朱雨辰、王子文等影视明星主演。本剧以80后年轻人的独特视角为切入点,结合社会环境,剖析当代离异家庭的生存现状,讲述了这一代人积极向上的生活态度和对当前社会价值观的深刻思考。该剧已于2011年5月27日江苏卫视首播。

liuyuqian99
共5首。Booom-Gangsta 家的N次方-家的N次方走秀音乐DJ Lady GaGa - Judas ladygaga - poker face Paula DeAnda - Easy 。
追问
谢谢你.可惜都不是.是一首男声的英文R&B
14集酒吧开场的音乐
追答
那就不清楚了,抱歉。
伱当峩是浮夸吧
是不是中间还有女声 多有节奏感
匿名用户
开头是baby什么的么?
芊芊515
Get the job done