帮我翻译一下这两封英语邮件

1.Nokiacelebrates40yrs.Youremailaddresswins1,000,000GreatBritishpoundsintheNokiaAward... 1.Nokia celebrates 40yrs.Your email address wins 1,000,000 Great British pounds in the Nokia Awards.claimcode: G4SC.To claim your prize send email to nokiaclaims16@hotmail.co.uk Tel : +44 703 591 5877

2.Your Email Id has won you Ј350,000.00 (THREE HUNDRED AND FIFTY BRITISH POUNDS STERLINGS) in the ongoing Nokia Promo. For claims contact Dr.David Hawkins with this Email:nkclaims2011@hotmail.co.uk with the following details:

* Your Full Name:
* Contact Address:
* Gender/Age:
* Next of kin:
* Occupation:
* Phone Number:
* Country:

Regards
Mrs Coleen Adams
该问答中所提及的号码未经验证,请注意甄别。
亲切还清新灬榜首P
1、诺基亚40年庆祝。您的电子邮件地址赢得1000000英镑的英国Awards.claimcode:G4SC诺基亚。索取奖发送电子邮件给nokiaclaims16@hotmail.co.uk电话号码:+ 44 703
2、您的电子邮件名称已赢得你Ј350,000.00(三百五十英镑)对其进行STERLINGS诺基亚宣传。为请求接触博士。大卫·霍金斯:nkclaims2011@hotmail.co.uk和这封电子邮件用下面的细节:

你*姓名:

*联系地址:

性别、年龄*:

*近亲。

*职业:

*的电话号码:

*国家:

问候

Coleen亚当斯太太
---------------------------------
额。。。和一楼的仁兄说的一样,这显然是骗人的邮件,不要上当了!!!
w1bon
这两封都是骗人的邮件。
建议也不要翻译啦。
25粉皮儿网i
yhyg7ugu