英语作文

1.你是一个叫王玲的女孩,18岁,你想成为一名导游,能带外宾参观北京。2.然而你认为自己不得不提高英语水平,因此已开始在北京语言学校上英语课。3.现在你学习一年多了,提高... 1.你是一个叫王玲的女孩,18岁,你想成为一名导游,能带外宾参观北京。
2.然而你认为自己不得不提高英语水平,因此已开始在北京语言学校上英语课。
3.现在你学习一年多了,提高了听力,而且英语说的比以前好多了。你确信毕业之后一定会成为一名出色的导游。(70词左右)
安小攸520
My name is Wangling. I am a 18-year-old girl. I want to be a tour guide and I can bring foreign guests to visit Beijing. However, I think I have to improve my English. I have already started English classes in Beijing language school. Now I have learned more than one year. My listening is improved and I can speak English better than before. I am sure I can be an excellent tour guide after graduation.
看看这个可不可以。