尚雯婕Love warrior战的歌词。翻译

仲夏棉毛衫
Words & Music: Laure Shang
Producer: Jean-Francois Majean, Silvano Macaluso
Backing vocals: the Dongs

The sky is covered by clouds 天空乌云笼罩
A thunderstorm is coming 暴风雨即将来临
Tiredness and pain keep weakening me 我疲惫难堪
I’m almost desperate 我几近绝望。
This close to desperate 我就要绝望。
But I am too proud to say it 但是骄傲使我不愿承认

VERSE
Get up from my feet I'm walking and walking 我挣扎起身,我倔强不停前行
I'm a warrior for your love 我是为你而爱的战士
Moon light spread on my shoulder 月光倾洒我肩
Blood is rushing through my veins 血液在我血脉奔涌

PRE
Lead me to the sky 带我飞向天空
I'm not afraid to die 我不惧怕死亡
This is like a test 这是场考验

I'm not that kind of girl 我不是那种女孩
What do you think of me 你是怎么样的呢?
This question's enemy 这问题的敌人
It's like an enemy 它对我而言
To me 就象个敌人

CHORUS
Sick and tired my heart is always broken 我的心又倦又累,它总是破碎
Silver warrior with out destination 白银战士我没有终点
I'm not able to explain the reason 我解释不了这缘由
tell me tell me tell me 告诉我告诉我

I'm a bird I'm flying across the river 我是只鸟儿飞越这河流
This is my land I'll never surrender 这是我的领地我不会投降
I'm so Wounded I can't find my lover 找不到我的爱人我如此受伤
Save me save me save me 救救我吧救救我

Get up my love 起来吧,我的爱
Get up my love 起来啦,我的爱
Wake up my love 醒来我的爱
Hehe

REPEAT

My love is full, my love is pure 我的爱满满的,我的爱纯粹的
My love is blind, my love is deaf我的爱看不见的,我的爱听不着的。
My love is a child 我的爱是个孩子
A child who likes to cry 一个爱哭的孩子
My love is a question 我的爱是个问题
But you are not the answer 你却不是这问题的答案
炫酷女孩110
爱Warrio演唱:尚雯婕
天空是被云覆盖雷暴来了疲劳和痛苦使我几乎绝望削弱如此接近绝望的,可我太骄傲地说它起床我从我的脚走,走起路来我对你的爱月光战士靠在我的肩膀上血液传播我的血液里流淌着呼啸引我到天空我不怕死了这就像一个测试我不是那种女孩你觉得我这个问题的敌人,这就像一个敌人,我烦透了我的心永远破碎和银战士目的地我不能说明理由告诉我,告诉我,告诉我我是一只鸟,我飞越了河。这是我的土地,我永远不会投降我很受伤,我找不到我的爱人救我救我救我起床我爱我的爱人,我爱我的爱人起床叫醒我爱我我爱呵呵起床爱我的爱人,我爱我的爱人起床叫醒我爱我的爱人:呵呵歌词同步白开水。我的爱已经满了,我的爱是纯粹的我的爱是盲目的,我的爱是聋的孩子我的爱孩子,喜欢哭泣我的爱是一个问题,但你不是答案烦透了我的心永远破碎和银战士目的地我不能说明理由告诉我,告诉我,告诉我我是一只鸟我飞过河