大家帮忙写篇英语作文谢谢 急!急!急!在线等.....

本酒店在六月十日至十五日期间提供十个双人房间,全部位于二十八层,价格为128美元/天,包括免费午餐。如果房价八折优惠不包括午餐。对你们的咨询表示感谢,谢谢光临... 本酒店在六月十日至十五日期间提供十个双人房间,全部位于二十八层,价格为128美元/天,包括免费午餐。如果房价八折优惠不包括午餐。对你们的咨询表示感谢,谢谢光临 展开
on_liner
From June 10th to 15th, our hotel will provide 10 double rooms, all on the 28th floor, each room US$128 per day, lunch included. Also 20% off on the daily cost is available, but lunch excluded. Thank you very much for your enquiry and for your visiting. You are welcome here as always.