求翻译!!急急,拜托了,不要谷歌翻译

RootsinPsychologyMosttheoriesofpersonalitywerebasedonhypothesescreatedbypsychologists... Roots in Psychology

Most theories of personality were based on hypotheses created by psychologists who were working with patients in need of some type of therapy (Fakouri & Hafner, 1984). The cycle of theory building necessitates the use of experimentation to create support for hypotheses. Hence, specific types of therapies and research methods have been tied to the various theories. This is why many people will refer to theories of personality as the primary architectonic of all psychology topics.
帐号已注销
大多数关于人格的理论都建立在由因需要一些治疗类型而与患者一起工作的心理学家(如Fakouri 和 Hafner, 1984)创造的假说上.理论构建的循环需要利用实验去创造假说的支持.因此,特定的疗法类型和调查手段已经与各种各样的理论联系起来.这就是为什么许多人会称人格理论为所有心理学话题的主要知识体系.
谢斯塔50
有道桌面词典,也有网页版的。里面包含了英文翻译,韩文翻译,法文翻译,日文翻译。共四个国家的语言翻译。
这段话的意思是:
根在心理学

大多数的理论假说的人格是基于由心理学家与病人一起工作需要一些类型的治疗(Fakouri和Hafner,1984)。理论构建的循环利用实验需要创造支持假说。因此,特定类型的治疗和研究方法已经在不同的理论。这就是为什么很多人会指人格理论为主要知识的心理的话题。
百度网友f27913a11cd
用学习机翻译