英语小短文(带翻译)20-30秒

明天早上就要,大家帮帮忙(主题最好是MYHERO)... 明天早上就要,大家帮帮忙(主题最好是MY HERO) 展开
我向两极奔跑
I'm proud of Yaoming
I'm not a basketball fan.But I'm a townmate of yaoming.So I'm very proud of him,the famous basketball star.As we all know,Yao plays basketball in NBA now.He shows his strong spirit and perfect skills to us.He is so handsome and hardworking that many people are attracted deeply.Although he is very popular thoughout the world,he has never forgotten his hometown and his friends.I'm proud of him.He is the hero in my heart.
百度网友9d20c0310
我以姚明为傲
我不是一个篮球狂热者。但是我是姚明的老乡。因此我为他而非常骄傲,著名的篮球星。如我们所知道的,姚现在在全美篮球协会打篮球。他表演他的强烈精神和我们的完美技术。他是如此英俊的和苦干的以致多数人被他深深地吸引了。虽然他闻名世界,但是他从不有忘记他的家乡和他的朋友.我以他为傲。他是我心中的英雄。