求一篇英语作文!!

假如你是王鹏,你的美国笔友tom昨天给你来信,告知你他将来桂林度假。请你根据所给提示用英语写一封回信。回信要包括以下要求:1.欢迎来桂林。2.恰好你也有一个月的假期。3.... 假如你是王鹏,你的美国笔友tom昨天给你来信,告知你他将来桂林度假。请你根据所给提示用英语写一封回信。回信要包括以下要求:
1.欢迎来桂林。
2.恰好你也有一个月的假期。
3.在桂林可以游泳、钓鱼、爬山、浏览市容、乘船欣赏漓江两岸风光。
4.吃桂林米粉和各种小吃。
5.互相学习语言。
6.请问对方电话告知到达的时间、航班号(flight number)。
7.去机场(airport)迎接。
要求:1.词数80-100 2.不要逐条翻译
(最后我想说,网上有很多是大连的那个版本的,我不要)
大侠,我一定不会忘记你的!!
快淹死的虾
Hi Tom,
welcome to guilin!I am very glad to hear that you are coming.I have a one-month vacation,too,so we can go together.We can go swimming,fishing,climb hills,visit city,go boating and enjoy the great views.we can also eat rice flour and all kinds of local snacks.You will soon learn chinese and I can learn english from you.please tell me your phone number,the time you will arrive and the flight number.I will wait for you at the airport.write back soon!
YOURS,
WANGPENG