英语问题——在线等答案(帮我翻译下)

1)Doyouoftenlistentotheralio?2)Wheredoyouplaysportseveryday?3)Howlongdoesittakeyoudoy... 1)Do you often listen to the ralio?
2) Where do you play sports every day?
3) How long does it take you do your homework every day?W
4) When does your father leave home in the morning?
5) What do my parents first do in the morning?
6) How mang hours do they stay in the factory?
7) What time do my parents get up?
8) What does father do in the evening?
意思要连贯点,比如 what time do you get up意思是你什么时候起床?不要写成 什么时候你起床
xxttkk
1 )你的时候,听一听ralio ? 2 )如果你每天参加体育活动? 3 )多久,你做你的功课,每天? 钨4 )当贵父亲出门 清晨? 5 )什么,我父母首先要做的清晨? 6 )如何莽时,他们留在工厂吗? 7 )什么时候做我的父母起床? 8 )什么父亲都在傍晚?
廖寒凝wT
你经常听ralio?
你每天在哪参加体育活动?
你每天花多长时间做功课?
你爸早上几点出门?
你爸妈早上首先干啥?
他们在车间呆了几个小时?
你爹妈几点起床?
你爹晚上一般都做啥 ?