一首抒情的英文歌是个女的唱的,每次高潮之后歌词最后一句都是my everything to you 20

歌词里面的歌词还有这几句youtouchmyface... 歌词里面的歌词还有这几句you touch my face 展开
百度网友10d9e75
也许MARC ANTHONY 的Everything You Do
歌词如下:
I love the way you smile when I look in your eyes
I love the way you laugh when I try to be funny
And how the tears roll down your face
When I say no one could ever take your place

Cause baby when you sleep I watch you breathing
Baby when you dream I dream with you
Cause everywehre you are is where I want to be
It's true
Everything you do makes me know how much I love you

The way you touch my lips right after every kiss
And softly whisper that I'm your everything
The way you pray our love won't die
Everynight just before you close your eyes

And I believe some things are meant to be
Sure as there is love yours was meant for me u
希望能帮到你
追问
谢谢你,不过不是这首歌
158******34
可能我们要找的是同一首歌,我也老是找不到歌名,在学校广播听到的,觉得挺好听
百度网友9e7528a
是The Veronicas的Speechless,挺好听的!
清水赤子
是不是Alexa Goddard的Speechless‏啊
追问
谢谢,不是
Mr等
everything I do
追问
谢谢,不是
五线谱的梦想
Tonight
追问
谢谢,不是这首歌