希望大家帮忙翻译下,谢谢了~~~~~~~~~~~

Specialistfacilitiesorequipment:Lectureroomandtutorialroom;whiteboard;dataprojectAsse... Specialist facilities or equipment:
Lecture room and tutorial room;whiteboard;data project
Assessment:
Grading criteria
1.Synthesis and analysis of information
2.Clarity of formulation and communication of business solution to an audience
3.Breadth and depth research

Aims:To examine the processes of public relations as a management function of marketing for an event.To understand what public relations events/activities or coverage is most effective in promoting an event develop image.
光清动
Specialist facilities or equipment:
专家设施或者设备:

Lecture room and tutorial room;whiteboard;data project
教室和指南的房间里,白板;数据项目

Assessment:
评估:

Grading criteria
分级标准

1.
1。

Synthesis and analysis of information
合成和分析的信息

2.
2。

Clarity of formulation and communication of business solution to an audience
清晰的配方和业务通信解决方案给观众

3.
3。

Breadth and depth research
广度和深度研究

Aims:To examine the processes of public relations as a management function of marketing for an event.
目的:检验公共关系的过程作为营销管理功能一个事件。

To understand what public relations events/activities or coverage is most effective in promoting an event develop image.
理解公共关系活动/活动或覆盖是最有效的发展在促进一个事件的形象。
62贺琦
专家设施或者设备:
教室和指南的房间里,白板;数据项目
评估:
分级标准
1。合成和分析的信息
2。清晰的配方和业务通信解决方案给观众
3。广度和深度研究

目的:检验公共关系的过程作为营销管理功能一个事件。理解公共关系活动/活动或覆盖是最有效的发展在促进一个事件的形象。
匿名用户
专用设施或设备
演讲室和教室;白板,数据项目
评估
分级标准
1.信息综合和分心
2. 对于听众来说,业务解决方案的形成和沟通要清晰
3.研究的广度和深度

目标:将公关关系过程作为事件市场管理功能来分析,能理解在促进事件发展形象中,最重要的公关关系事件/活动或覆盖范围。
kofhan2002
专业设施或设备:

演讲室、辅导室;白板;数据项目

评估:

分级标准

1.synthesis和分析资料

2.clarity制定和通信业务解决方案的观众

3.breadth和深度研究

目的:探讨过程中的公共关系作为一种管理功能,销售为一体的event.to了解公共关系活动/活动或是最有效地促进事件发展的形象。
于滋靖
专业设施或设备:

演讲室、辅导室;白板;数据项目

评估:

分级标准

1.综合和分析资料

2.清楚制定和通信业务解决方案的观众

3.宽度和深度研究

目的:探讨过程中的公共关系作为一种管理功能,销售为一体的事件了解公共关系活动/活动或是最有效地促进事件发展的形象。