请高手帮忙翻译,谢谢!

10.FULLFREIGHTPREPAIDTOOWRS’SNOMIACCOUNTWITHIN3BANKGDAYSAFTERCOMPLETIONOFLOADINGBUTAL... 10. FULL FREIGHT PREPAID TO OWRS’S NOMI ACCOUNT WITHIN 3 BANKG DAYS AFTER COMPLETION OF LOADING BUT ALWAYS BEFORE BREAKING BULK. FREIGHT TO BE DEEMED AS EARNED ON COMPLETION OF LOADING, DISCOUNTLESS AND NON-RETURNABLE WHETHER SHIP AND/OR CGO LOST OR NOT LOST.
BANK CHARGES FOR FREIGHT REMITTANCE TO BE PAID BY CHARTRS
(NOT BENEFICIARY ACCOUNT)

11. CANCEL CHG : USD 10,000/DAY
NOT ALLOWED CANCEL THE SHIPMENT AFTER FIXED SHIPPING SCHEDULE AND AGREE TO THIS CONTRACT. IF ANY, CHARTERS MUST PAY TO OWNER THE CANCEL CHARGE

12. DEMURRAGE/DETENTION:USD5500P PER DAY PRO RATION/ DESPATCH HALF DEMURRAGE BOTH ENDS
DEMURRAGE AS PART OF OCEAN FREIGHT AT LOAD PORT TO BE SETTLED TOGETHER WITH OCEAN FREIGHT PAYMENT.
DEMURRAGE IF ANY AT DISPORT TO BE SETTLED WITH IN 4DAYS AFTER COMPLETIONOF DISCHARGING.
怪味饺子
10. 完全的船货载入但是总是在打破大多数之前在完成之后每天对 OWRS NOMI 3 BANKG 里面的帐户预付了。 装货在载入的完成上被当做赚认为, 无优惠的及非可归还的是否船及[或] CGO 遗失了遗失。
为船货汇款的银行费用被 CHARTRS 支付
(不是享受俸禄的帐户)

11. 取消 CHG: USD 10,000/日子
不允许在取消装船之后固定的运送时间表及同意这一份契约。 如果任何的, 特许状一定对拥有者支付那取消费用

12. 超过停泊日期/拘留:一天 USD5500 P 职业者分配/ 派遣一半的超过停泊日期结束两者
在连同大海船货付款一起被安顿的负荷港口的如大海船货的部份的超过停泊日期。
超过停泊日期如果任何的在玩在卸货的 COMPLETIONOF 后的 4DAYS 中一起安顿。