初中英语,帮忙翻译一下、、

Willitmatterifyoudon'ttakeyourbreakfast?Ashorttimeago,atestwasgivenintheUnitedStates.... Will it matter if you don't take your breakfast? A short time ago, a test was given in the United States.People of different ages, from 12 to 83, were asked to have a test. During the test, these people were given all kinds of breakfast, and sometimes they got no breakfast at all.Scientists wanted to see how well their bodies worked when they had eaten different kinds of breakfast. The results show that if a person eats a good breakfast, he or she will work better than if he or she has no breakfast. If a student has fruit,eggs,bread and milk before going to school,he or she will learn more quickly and listen more carefully in class.The result is opposite to that people thought they could lose weight without eating breakfast.This is because people become so hungry at noon that they eat too much for lunch.They will gain weight instead of losing it. You will lose more weight if you reduce your other meals. 展开
wsznu
如果不吃早餐会有影响吗?不久前,在美国进行了一项测试。对不同年龄(12-83岁)的人进行测试。在测试中,有时会提供各式各样的早餐,有时压根儿就没有早餐。科学家们想看看当他们吃不同的早餐,他们的身体机能是否运转良好。研究结果表明,当一个人吃了好的早餐,他/她的情况好于不吃早餐的。如果一个学生在去学校吃了水果、鸡蛋、面包和牛奶,那么他/她在课堂上学得比较快,听得比较仔细。这个结果正好与那些认为不吃早餐可以减肥的人的想法相反。因为在中午时,人们会非常饿,在午餐时容易吃掉更多的食物。他们的体重会增加而不是减肥。如果你把其他顿都省去的话,那么你将减掉较多的体重。
右手画个圈
问题如果你不把你的早餐?前一个短的时间内,测试了在不同年龄段的美国States.People,从12至83,被要求有一个测试。在测试过程中,这些人分别给予各种早餐,有时他们没有得到早餐all.Scientists想看看有多好他们的机构工作,当他们吃不同种类的早餐。结果表明,如果一个人吃一顿丰盛的早餐,他或她会更好地工作比,如果他或她有没有吃早饭。如果一个学生去上学之前,水果,鸡蛋,面包和牛奶,他或她将学习更迅速和更仔细听class.The结果是相反的,人们认为他们可能会失去重量不进食breakfast.This是因为人们中午饿了,他们为lunch.They将获得失去它的重量,而不是吃太多。如果您减少其他餐,你会失去更多的重量。
ricechinayqp
不吃早餐要不要紧?不久前,美国做了一项测试,测试人年龄从12-83岁。在测试过程中,这些人被给予各种各样的早餐,也有时他们就根本不吃早餐,科学家想知道,当人们吃不同种类的早餐时,他们的身体运转得如何。结果表明,早餐吃得好的人比不吃早餐的人能更好地工作。如果学生上学之前食用水果、鸡蛋、面包和牛奶,他(她)将更快学会(课堂知识),听课也更仔细。人们认为不吃早饭能减肥,试验结果恰恰与此相反,因为人们中午太饿了,他们中餐会饮食过量,因为而他们将增肥,而不是减肥。如果您减少(早餐外的)其他餐的食量,你才能减去更多的体重。