英译中!!!!!

1.thetournamentwasgoingsmoothlyasexpected.Butoneofthecontestantschickenedoutatthelast... 1.the tournament was going smoothly as expected.But one of the contestants chickened out at the last minute,which le the whole crowd down 2.my luggage is all packed now,expcet for a few odds and ends that I will carry on to the plane with me.3.opinion polls show that the two main parties are running neck and neck 4.
our firm is paying our new manager two hundred thousand RMB a year.but it takes a lot of money to hire a top-notch man these days 5.Joe got fired for never coming to work on time,but he landed on his feet and found another job
Mr小锤
1 那个锦标赛像预计的一样顺利进行,但是有一个选手在最后一秒临阵退缩,(le?let?)这让所有人都很失望。

2 除了一些我要乘飞机随身带的零碎东西,全部行李都打包完毕。

3 民意调查显示两个主要政党(支持率)不分上下。

4 我们公司给新经理二十万元一年,但目前还是花了太多钱在招聘一流的人才上。

5 Joe因为从来没按时上班而解雇了,但他(不久)拜托了困境并且找到了另一个工作。

希望帮到lz啦~
恩郁闷ing
1.年顺利比赛是在预料之中。
但是一个参赛者在最后一分钟退缩了,乐众人下跌2.点,我的行李的行李都准备好了,还有一些零星小东西,expcet结束,我将进行飞机me.3.opinion民调显示两大党派在竞选方面仍然不分上下(4)。
我们公司是支付我们的新经理二十万元。但是这花很多钱来雇一个一流的人这些天5。
乔被炒鱿鱼是因为老是不准时上班。可是,他倒是逢凶化吉又找到了一份工作
先生请别自恋
1.比赛进行得很顺畅与预期相符。但是一个参赛者在最后一分钟退缩了,乐众人下来
2.行李是我的行李都准备好了,还有一些零星小东西,除了结束,我将进行飞机去。
3.民调显示,两个主要政党在竞选方面仍然不分上下。
4.