好听的QQ空间英文背景音乐

Amelia玲
akon 的i wanna love you、don't matter、
Altynai的Nurbek feat. Dia,这个不是英语的。
auburn的don't giive up
coolio - gangsters paradise
corrinne may - shelter
donna lewis - i could be the one
ghost style - lost good things
giulia - ce frumoasa e iubirea
Grace Words -Laura Story
jamillions - love you like i do
Jennifer Lopez - Brave
jet - look what you've done
jojo - all my life
Lainey Lou - Oceanside
lenka - the show
lindsey ray - better off
Little O - let him go
lynnsha - si seulement

最好能说一个你喜欢的类型
我推荐的是旋律比较r&b 的歌曲
希望你喜欢~
制片帮素材
baiyinya
1. lenka :the show
2. donna lewis :i could be the one
3 .冯曦妤 :a little love
4 . tamas wells :valder fields
5 .owl city :the saltwater room
我列了几个轻快的,你先听听看有没有适合的
haotianyise
yesterday once more
虽然是很老的歌,但是很经典
月序如以
i've never been to me—Charlene
卟穿内酷的孩纸
我的就2首 楼主可以参考一下 Shayne Ward的Breathless The Nucleus的Better Me