麻烦翻译几句话并答题: *(紧急!!!!!!)*

1.Atouristhaslosthiscasesandasksyouforhelp。Askhimaboutthecolourofthem。答案:()2.Youarewi... 1.A tourist has lost his cases and asks you for help。Ask him about the colour of them。
答案:( )
2.You are with a group of students and have found 2 tickets.What do you ask the group?
答案: ( )
3.You give 2 or 3 books,for example,to someone.What do you say?
答案:( )

要快,在上午12:30之前发来并被定为满意的答案的那个人将另付30奖金!
jianweisam
1.一个旅行者丢失了他的旅行箱,请求你帮忙,问他的旅行箱的颜色。
答:What are the colour of your cases ?
2.你带着一群学生,发现了两张票,你会对学生说什么呢?
答:Let‘s go to find the loser.
3.例如,你想给2本或3本书给某人,你会说什么呢?
答:I want to give you some books to look.Do you like them?
明星梦·cc79
1一个游客丢失了他的包并向你寻求帮助。问他他的包的颜色。
答:What are the color of your cases?
2、你和一组学生在一起并发现了两张票。你要向这组人问什么?
答:Who lost the 2 tickets ?
3、假设,你要给一个人2到3本书,你要说什么
答:Here you are.
大骚馒头
1.一个游客掉了她的箱子并向你寻求帮助 What is the colour of your cases?
2.你和一群同学在一起并捡到了2张票子 Whose tickets are there?
3.你给了别人2到3本书,比如,给了某人 你会怎么说 Here you are
娉婷是画家2310
1.一个旅客丢了行李请你帮忙。你要问他行李的颜色
What are the colours of your cases?
2.你和一群学生找到/发现了两张票。你怎么问这群人?
Who loss the tickets?
3.你要把2,3本书给别人,怎么问?
Do you need any books?