跪求一篇英语翻译。。很急很急。。

你有崇拜的明星吗?如果你说没有并且是你一个90后,那你会被认为是不时尚的。现在追星族已经成为一种“热”,许多人模仿明星的穿着,发型,举止,并且乐此不疲。有些人认为,追星可... 你有崇拜的明星吗?如果你说没有并且是你一个90后,那你会被认为是不时尚的。现在追星族已经成为一种“热”,许多人模仿明星的穿着,发型,举止,并且乐此不疲。
有些人认为,追星可以看到明星的奋斗史,给自己一个奋斗的目标。但是更多的人认为,追星会荒废学业,只关注了明星的外表,如果明星做了不好示范,追星族会盲目的跟随,带来了不好的影响。而且追星也是很浪费钱的,这些开销往往对于一个学生是承担不起的。
凡是都有两面性,如果你理智的看待追星,有选择性的去从明星身上学习好的方面,那么适当的追星作为业余爱好也是可以的。如果要找一个崇拜的对象,我们可以去崇拜爱因斯坦或者是鲁迅之类的,既让我们有了努力的方向,并为此为之奋斗。。

反正大概意思这样就行。。深谢深谢。
herain1988
Are you fond of any star in amusement circle? If not, you would be deemed outdated as a person born in 90s. Being groupies now has developed into a fashion among teenagers. Many people imitate stars' dressing, hairstyles, manners and never get tired of it.
Some think that celebrity worshiping can make people see stars' career of endeavor, so that lighten the dreams of their own, but more think that celebrity worshiping brings adverse effects on schoolwork, and if ones are only keen on stars' appearance, they could easily follow stars' some misconduct. Moreover, celebrity worshiping can be a waste of money. It is hard for students to take on this sort of waste.
Every coin has two sides. If you look upon celebrity workshiping rationally and learn the strengths in stars, then it is not bad to let it be your hobby. Supposing we are seeking an idol, we may choose Einstein or Lu Xun and their like. Thus, we get a goal and aim at/for it.
再多给点分呀。花了心思写的。
xy14qg
没有必要请别人翻译。。。认真负责的很少。。。而且很难保证也是没有语法错误的。。。如果你想学好英语。。。我建议你自己努力尝试。。。可以适当查询一些词语怎么翻译。。。你最好不要逐字逐句的翻译。。。嗯。。。可以适当的变通成自己掌握的短语或句子。。。就是近义翻译。。。这样才会有效果。。。如果你总是求助于别人的话。。。那很难学好的。。。
龙啸天风
朋友,考研英语作文还是自己写吧,而且你不能写出一篇中文去翻译成英文,因为那就不是英语的思维。