求高手帮忙翻译一篇英语文章!急!急!急!(感谢不尽)

Thefactispeopledon'tjustcruisetheaislesandhappenacrossyourexhibit.Conventionsareevent... The fact is people don't just cruise the aisles and happen across your exhibit.Conventions are events that get people to the exhibit hall,but you have to promote to get them into your booth.Our new research has discovered that attendees welcome direct mail,and 65% indicate that it is read,and influences which booths they'll visit.
Look at shopping malls as an example.The stores know that over 50% of customers come in because of some type of promotion.If the stores relied on drop-in traffic,their results would be reduced.To draw qualified prospects into your booth—advertise,mail,and use the promotionalopportunities that show management provides.Don't just show up and expect people to find you.Tell them that you're at the show,and you've got something to offer.Retailers know that promotions,such as sales,in-store promotions,or new offers will double traffic.Exhibitors have found that the same holds true.
Use direct mail to your top prospects.Invite your customers to visit you.Send out a target mailing,take advantage of promotional support,websites,banners,advertising,and free passes,and you'll see more people visit your exhibit.
shelley3k
事实是人们并不只是路过走廊,碰巧来到你的展品前。开展览会就是让人们进入展览厅,但是你必须鼓动他们到你的摊位来。我们新的研究已经发现参观者喜欢直接邮寄广告,65%表明他们看过,并会影响他们将去看的摊位。
把大型商场举个例子。商家们知道超过50%的顾客进来是因为某种类型的促销。如果商店仅仅靠顾客自已进来的流量,他们的效益将会减少。为了吸引潜在的顾客到你的摊位--- 广告,邮寄广告,使用展览会提供的促销机会。不要只是出现一下,期待人们来找到你。告诉他们你们在展览中,你有某样东西可以提供。零售商知道像诸如减价,店内促销,或提供新的商品这样的促销手段会使人流增加一培。参展商也发现在这里同样管用。使用直接邮寄广告给你最大的潜在顾客,邀请他们来参观你的展品,寄出目标性邮件,利用促销帮助,网络,横幅,广告,或自由发放,那么你会看到更多人来参观你的展品。

完全人工
www2236016
其实人们不只是邮轮走道和发生过你的exhibit.conventions事件,使人们对 在展览大厅,但你要推介,让他们成为你booth.our新研究发现,与会代表表示欢迎 直接邮件,而65%则表明它是阅读,对其中亭人家访问. 看看商场作为一个实例,商店知道,超过50%的顾客进来,因为有些类型 promotion.if的商店依靠落的交通量,其结果将压缩提请合格前景装进展位-广告,邮寄,并使用 promotionalopportunities显示管理provides.don『T刚刚显现,并期望人们找到you.tell他们说,您的光临, 你得了一些offer.retailers知道促销,例如销售,在店内宣传,或新提议将增加一倍traffic.exhibitors发现 亦然. 利用直接邮寄给你顶prospects.invite客户访问you.send出靶邮寄,利用宣传支持,网站,横幅,广告, 免费通行证,你将看到更多的人访问你的后起之秀.
颜小黛
事实是人们没有仅巡航走道和横跨您的展览发生。大会是有人展览厅的事件,但您必须使他们进入并让他们进入您的摊。我们新的研究发现到会者欢迎直接邮件,并且65%表明他们会读而且进来参观。
看商城为例。商店知道由于促进的一些个类型50%顾客进来。如果商店依靠了下落在交通,将减少他们的结果。要画合格了远景入您摊给,邮寄,并且使用显示的提倡的机会做广告管理提供。仅不要出现并且不要盼望人找到您。告诉他们您是在展示,并且您有某事提供。贩商知道促进,例如销售,在存放促进,否则新的提议将加倍交通。参展者发现同样适用。
使用直接邮件到您的顶面远景。邀请您的顾客拜访您。派出目标邮寄,利用增进支持、网站,横幅,做广告和免费入场券,并且您将看见更多人参观您的展览。