111,求好心人帮忙翻译成中文,谢谢拉! 10

Thisnotionthatalternativemedicineisalegitimateresponsetomainstreammedicine’srealshort... This notion that alternative medicine is a legitimate response to mainstream medicine’s real shortcomings is one I heard, in variations, from everyone I spoke with at the Mayo Clinic. Keith Lindor, a liver specialist, even went a bit further. “I see how often there’s little we can do with specific therapies to help patients,” he told me. “One of the most common complaints we see from patients is chronic abdominal pain, and we only figure out what’s wrong 10 percent of the time. These people deserve a chance to be helped by someone who takes a different approach.” 展开
匿名用户
这一概念替代医学是一个合法的主流医学的真正缺点是我所听到的,在变化,从每个人我谈到,在梅奥诊所。基思Lindor,肝病专家,甚至进一步。 “我看到有一点,我们可以与特定的疗法帮助患者多久,”他告诉我。他说:“我们从病人身上看到的最常见的投诉之一是慢性腹痛,我们才弄清楚什么是错的,10%的时间。这些人应该得到一个机会的人采用不同的方法帮助。“
Vio0Vio
这个概念替代医学是一个合理的回应主流药物的真正的缺点就是一个我听见,在变化,从每个人都跟我谈过话的梅约诊所。凯斯Lindor,肝脏专家,他甚至更进一步。”我看看如何往往是很少有我们可以用具体的疗法帮助病人,”他告诉我说。“一个最常见的抱怨是我们看到来自患者慢性腹痛,只找出是什么出了错10%的时间。他们应该得到一个机会来得到帮助的人以一种不同的途径。”
百度网友1b891cd
这个概念替代医学是一个合理的回应主流药物的真正的缺点就是一个我听见,在变化,从每个人都跟我谈过话的Mayo Clinic诊所。 Keith Lindor,肝脏专家,他甚至更进一步。”我看看如何往往是很少有我们可以用具体的疗法帮助病人,”他告诉我说。“一个最常见的抱怨是我们看到来自患者慢性腹痛,只找出是什么出了错10%的时间。他们应该得到一个机会来得到帮助的人以一种不同的途径。”