谁能帮我翻译一下这段文字?大概的意思就可以了,只要通顺。O(∩_∩)O谢谢了

AshortoverviewoftheartistJanGroenhartTheparticularlandscapeoftheZaanstreekhasalreadyf... A short overview of the artist Jan Groenhart
The particular landscape of the Zaanstreek has already fascinated Jan Groenhart (1952) on young age and defied to paint. Attracted to unknown person of the painter world, he followed the cane-plantation academy. There he learned give meaning to colour and free be in form and style. Luggage which he got put him answers to form to its ideas.

The developments are see well in the oeuvre of Jan Groenhart. He painted landscapes and stillevens which are inspired by the work of artists which he admired oa. Paul Cezanne (1839-1906) and Kees Verwey (1900-1995). He experimented with material and style. From water-colour to oil painting, exuberantly or correctly ingetogen. He discovered that painting in water colours offered most of the possibilities him to reflect space light and. By reaching a-certain perfection in this painter technique, he got need for new challenges.

He set off to the coloured zuid-Amerika. Everything are there differently. In the work that he made in this period state people and its surroundings central. It is striking the colours and the use of acrylic. After a year has been gone, tries the artist is find turn again in the extended Zaandam polder landscape. To be life experiences, experiences with technique and are feeling essential have appeared for the work which he makes now. In a package house between the old factories of Wormer Jan Groenhart its have work shop. There he has the possibility further of developing and its search to continue to simplicity in form and colour.
记熊猫
简单介绍一下Groenhart的画家杨
特定的景观的Zaanstreek已经吸引了简Groenhart(1952)在青年时代和违抗画画。吸引人的画家未知的世界,他专心跟从cane-plantation学院。他在那里学意义色彩和自由在形式和风格。他把他的行李了形式到答案的想法。

看清楚的发展是在1月Groenhart的诗作。他画的风景和stillevens的灵感来自于他的作品欣赏艺术家办公自动化(oa)。保罗塞尚(1839-1906)和Kees Verwey(1900-1995)。 他试验资料和风格。从对油画、水彩画、准确地ingetogen主动。他发现在画水彩画提供了大部分的可能性他反映空间光和。a-certain到完美的技术,他就该画家需要新的挑战。

他动身去zuid-Amerika有色的。 一切都有不同。在工作中,他在这一时期国家人民和其周围地区中心。但是很明显的颜色,并使用的压克力(丙烯酸)。经过一年已经离开,试图找到回去艺术家是在延长Zaandam polder景观。是生命经验,经验和感觉重要技术出现所作之工,就是在他做了。在一个包之间的老房子Wormer工厂车间1 Groenhart它。他有可能进一步发展与搜索继续单纯的形式和颜色。
wkxdjsj
你若是只想看大意的话可以直接用翻译器。比如google的。
我不想直接粘过来误人子弟。你可以自己去看
追问
呜呜,我试过了,翻译出来简直是惨不忍睹....
怪我自己智力低下吗?我真的看不懂是个啥意思
力能扛鼎的小霸王
Everything are there differently---这样的英语句子是我第一次见到的。再好的翻译工具恐怕也翻译不出什么好的句子来吧…
追问
我是直接复制过来的,我对英语一窍不通看不懂,Everything are there differently那这个是什么意思
追答
请问你是在哪里复制以上内容的?网址?
mhrmad
一个简短的概述,艺术家groenhart扬

特殊景观的zaanstreek已经着迷简groenhart(1952)对青少年的年龄和不顾油漆。吸引到未知的人的画家,他跟着cane-plantation学院。在那里他学会了赋予意义的颜色和免费的形式和风格。行李,他把他回答的形式的想法。

发展是看到好的作品的groenhart扬。他画山水和stillevens是灵感的艺术家的作品,他赞赏办公自动化。保罗塞尚(1839-1906)和基斯维尔威(1900-1995)。他尝试用材料和风格。从水彩油画,或正确ingetogen旺盛。他发现画水彩画最优惠的可能性,他反映了空间光。达到a-certain完美在这画家,他需要新的挑战。

他动身到彩色zuid-amerika。一切都不同。在工作中,他在这一时期国家人民及其环境中心。这是引人注目的颜色和使用丙烯酸。一年后,已经走了,试图找到的艺术家又在延长住宿圩田景观。将生活经验,经验与技术,感觉基本已经出现的工作使他现在。在包家之间的旧工厂的工作groenhart沃尔默扬店。他有可能进一步发展和其搜索继续简单的形式和颜色。
追问
本人对英语一窍不通,所以来这里求助,希望有好心人能帮帮我。
这个翻译我看过了,我也用过百度翻译和谷歌翻译,翻译出来的就跟楼上的差不多
不通顺啊,不知道是什么意思