请帮忙翻译下!!!!!谢谢

Itisoftensaidthatdifferencesbetweenpeoplecanbecausedbythedifferenttimeswhenthepeoplew... It is often said that differences between people can be caused by the different times when the people were born. For example, people who were born between March 21 and April 20 are supposed to be active, daring(勇敢) and strong. They like power and enjoy adventures (冒险). They think quickly and have strong wills.
On the other hand, those who were born between April 21 and May 20 are supposed to learn more slowly, but they remember what they learn. They love children and they usually have many friends.
People born between May 21 and June 21 are bright and interesting. They like to talk, and they enjoy wearing fine clothes. Those born between June 22 and July 22, on the other hand, think deeply. They would rather hide their feelings than express them.
People who were born between July 23 and August 22 are generally proud. They are interested in many subjects, and it is interesting to hear them talk. Those born between August 23 and September 22 are said to be calm and thoughtful. They like to read and often become successful scientists.
Those who were born between September 23 and October 22 seldom become excited. They love beauty and have a great desire to learn. And those born between October 23 and November 21 are often admired because they learn quickly and can express their ideas easily.
It is said that people born between November 22 and December 21 enjoy meeting strangers, and they are able to command those around them, while people born between December 22 and January 19 have strong feeling, which they are quick to express.
People who were born between January 20 and February 18 are dreamers, and they have the power to make their dream come true. And those born between February 19 and March 20 are successful with money but they are also peaceful and kind.
These are some of the beliefs of astrologers (占星家), who think human differences are caused by the positions of the sun, moon and stars.
赤烯
据说人之间的不同源于他们出生时间的不同。比如说,在三月二十一至四月二十出生的应该是很活跃,勇敢并且强壮的,他们钟爱于力量和冒险,具有较快的反应力和强烈的欲望。

另一方面来说,哪些生于四月二十一至五月二十的人应该是学习较迟钝的,但是他们能记住所学。这些人喜欢孩子并且大都拥有许多朋友。而生于五月二十一至六月二十一的人很阳光,很有趣。他们健谈,喜欢穿漂亮的衣裳。在六月二十二至七月二十二出生的人呢~思想更为深沉,他们宁愿把自己的感觉深藏而不喜与表达。

再说生于七月二十三至八月二十二的人,他们很骄傲,对许多方面都感兴趣,听他们谈论是一件趣事。据说生在八月二十三至九月二十二的人很稳重且善于思考,喜爱阅读是他们的天性,并且之中血多人发展为了成功的科学家。

生于九月二十三至十月二十二的人很不容易激动,他们喜欢美女,且对学习抱有极大的渴望。而对于生在十月二十三至十一月二十一的人来说,他们经常受到仰慕,因为他们学得很快并且能很容易得表达自己的观点。

喜欢和陌生人打交道是生于十一月二十二至十二月是十一的人的一大特点,他们能指挥周围的人们。而在十二月二十二至一月十九出生的人有着强烈的欲望,并能很快地宣泄。

生于一月二十至二月十八的人是梦想家,并且他们有能力实现梦想;生于二月十九至三月二十的人会获得金钱上的成功,但他们仍然平静而和蔼。

以上这些是占星家的信仰,他们认为人类间的不同是由于日月星的位置所造成的。

纯粹手打,不足之处请包涵。~~~
xue104468851
说人之间的不同源于他们出生时间的不同。比如说,在三月二十一至四月二十出生的应该是很活跃,勇敢并且强壮的,他们钟爱于力量和冒险,具有较快的反应力和强烈的欲望。

另一方面来说,哪些生于四月二十一至五月二十的人应该是学习较迟钝的,但是他们能记住所学。这些人喜欢孩子并且大都拥有许多朋友。而生于五月二十一至六月二十一的人很阳光,很有趣。他们健谈,喜欢穿漂亮的衣裳。在六月二十二至七月二十二出生的人呢~思想更为深沉,他们宁愿把自己的感觉深藏而不喜与表达。

再说生于七月二十三至八月二十二的人,他们很骄傲,对许多方面都感兴趣,听他们谈论是一件趣事。据说生在八月二十三至九月二十二的人很稳重且善于思考,喜爱阅读是他们的天性,并且之中血多人发展为了成功的科学家。

生于九月二十三至十月二十二的人很不容易激动,他们喜欢美女,且对学习抱有极大的渴望。而对于生在十月二十三至十一月二十一的人来说,他们经常受到仰慕,因为他们学得很快并且能很容易得表达自己的观点。

喜欢和陌生人打交道是生于十一月二十二至十二月是十一的人的一大特点,他们能指挥周围的人们。而在十二月二十二至一月十九出生的人有着强烈的欲望,并能很快地宣泄。

生于一月二十至二月十八的人是梦想家,并且他们有能力实现梦想;生于二月十九至三月二十的人会获得金钱上的成功,但他们仍然平静而和蔼。

以上这些是占星家的信仰,他们认为人类间的不同是由于日月星的位置所造成的。

纯粹手打,不足之处请包涵。~~~

参考资料: 1楼

chinazyj21
人们常说,人们之间的差异可能是由于不同的时代当人们诞生了。例如,那些出生在3月21日和4月20日应该是活跃的,大胆的和强大的。他们喜欢冒险的力量和享受。他们认为快速、有坚强意志。
另一方面,那些出生在4月21日至5月20日是应该去学习更慢,但是他们记得他们学习的东西。他们爱孩子,他们通常有很多朋友。
5月21日出生的人之间,6月21日是明亮的和有趣的。他们喜欢聊天,他们喜欢穿好衣服。那些出生在6月22日和7月22日,另一方面,深思。他们宁愿隐藏自己的感情,而不是它们表达出来。
那些出生于年7月23日和8月22日通常是骄傲。他们感兴趣的许多课程,有趣的是,听到他们的谈话。那些出生在8月23日和9月22日是说要冷静面对,体贴。他们喜欢阅读和经常成为成功的科学家。
那些出生于年9月23日和10月22日很少变得兴奋。他们爱美丽和有一个伟大的学习的欲望。那些出生在10月23日,11月21日通常是钦佩,因为他们学得很快,可以表达自己的想法很容易。
这是说,人们出生在11月22日和12月21喜欢结识陌生人,他们也能命令他们周围的人,虽然人们出生在12月22日和1月19日有一种强烈的感觉,他们快来表达。
那些出生在1月20和2月18日是梦想家,他们有能力使他们的梦想成真。那些出生在2月19号和3月20日与金钱是成功的,而且他们也和平和善良。
下面是一些人的信念,认为占星家人类个体差异是造成位置的太阳、月亮和星星。
lsl6065
你还是谷歌全文翻译吧