急急急急急急!!!!我们明天开英文辩论会。。懂英语的帮帮我。。翻译一下!!

电脑的危害。。影响健康。过多的玩电脑,可能会造成上瘾。影响学习。视力下降。可以给我补充点。。越多越好。。今天用。。谢啦!!... 电脑的危害。。
影响健康。
过多的玩电脑,可能会造成上瘾。
影响学习。
视力下降。

可以给我补充点。。越多越好。。今天用。。谢啦!!
_爱中华_
harm of computer...
1.using computer is bad for health .when you sit in front of computer too much time, you may get lazy or fat.
2.If you play computer too much ,you probably are addicted to computers.
3.and of course ,too much computer playing can affect your study.
4.and it can give you a bad sight.
补充
5.you can't have a good rest ,if you pay more attention to the computer.
如果你为电脑操太多心,就休息不好。
6.you may also become reticent.
你还可能变得沉默寡言
7.it may damage your Schedules
过度上网可能会破坏你的作息时间。
再加上楼上的就差不多了
xuyi9988
have bad influence on health
may become controled by computers
less time to study and let you down
become short-sighted
waste a lot of money and time on computer games
feel difficult to communicate with people around you
become angry easily
most computer games are meaningless and useless
and so on...
追问
什么意思啊??
锺浦gD
浪费钱(学生偷偷去网吧上网)waste money waste time
影响社交能力,习惯与电脑为伴,对生活中的人沟通有障碍。不善社交。
impact social ability
可能被网上的人欺骗。 骗财骗色。
be cheated by people on the internet
受不良网站的影响。
influenced by bad websites.
追问
还有吗还有吗??
电脑的危害。。
影响健康。
过多的玩电脑,可能会造成上瘾。
影响学习。
视力下降。
再把这些翻译一下啊!!谢谢啊!!!
匿名用户
网上毛片太多,影响未成年身心健康