英语翻译 跪求!快一点哦!

1.Childrenwilllineupoutsidethecafeteriadoorsinanorderlymanner.2.Childrenwillbeassigne... 1.Children will line up outside the cafeteria doors in an orderly manner.
2.Children will be assigned tables by classrooms.
3.Children will clean their tables and floor before they leave the lunchrooom.
4.Children will talk in low voices while eating.
5.Children can't run in the lunchroom.
6.Children will be respectful to fellow students,lunchroom personnel.
7.Children must raise hands before throwing food away.
手机用户55849
1, 孩子们要在自助餐厅门外有秩序的排队。
2,孩子们将会依照班级来分配餐桌。
3,孩子们要在他们离开餐厅前清洁他们的餐桌和地板。
4,孩子们在吃饭时不要大声喧哗。
5,孩子们不要在餐厅打闹。
6,孩子们要对伙伴们及餐厅人员有礼貌。
7,孩子们要在扔掉食物前先举手。
Ilovetoknow
1 进入餐厅前,请在餐厅门外排队等候。
2 根据班级来安排餐桌。
3 用餐后,请清理桌面和地面。
4 用餐时,不得大声喧哗。
5 用餐时,不得追逐嬉闹。
6 请尊重同学和餐厅工作人员。
7 在倾倒残食时,请抬高手臂。
注:根据中文习惯,有省略和意译。4和5可以合并一下。