谁能把这篇文章翻译一下 要求分段。 在线翻译的就算了!

Nobodyknowswhofirstinventedtheumbrella,butitwasusedinveryancienttimes.Probablythefirs... Nobody knows who first invented the umbrella, but it was used in very ancient times. Probably the first to use it were the Chinese, in the eleventh century B.C..
We know that the umbrella was used in ancient Egypt and Babylon as a sunshade. And there was a strange thing connected with its use: it became a sign of honor. In the Far East in ancient time, the umbrella was allowed to be used only by those in high office.
In Europe, the Greeks were the first to use the umbrella as a sunshade. And the umbrella was in common use in ancient Greece. But it is believed that the first persons in Europe to use the umbrella as protection against the rain were the ancient Romans.
By the eighteenth century. The umbrella was used against rain throughout most Europe. Umbrellas had not changed much in style during all this time, though they have become much lighter in weight. It wasn’t until the twentieth century that women’s umbrellas began to be made, in a whole variety of colors.
世之筠9858
没有人知道谁先发明的雨伞,但是人们很早就使用雨伞了。或许最早使用雨伞的是公元前十一世纪的中国人。
众所周知,古埃及和古巴比伦把雨伞用作遮阳伞。雨伞成为荣誉的标志是因为它和一件奇怪的东西在一起使用。在古代远东,只有高官才可以使用雨伞。
在欧洲,希腊人最早把雨伞当做遮阳伞来用。雨伞在希腊的使用很广泛。但是人们普遍认为古罗马人才是欧洲最早将雨伞用来避雨的。
在十八世纪,几乎所有的欧洲人把雨伞用来避雨。这段时间内雨伞的外形一直没有太大的变化,但是重量变轻了。但是直到二十世纪,人们才开始制造各种颜色的遮阳伞。
ricechinayqp
没有人知道谁最早发明了伞,但它在非常古老的时代就被使用。第一个使用它的有可能是中国人,世间是公元前十一世纪。
我们知道,伞在古埃及和巴比伦作为遮阳工具。在使用过程中有个奇怪的事情:那就是伞成为一种荣誉的标志。在远东地区的远古时代,伞是只准许那些高官使用。
在欧洲,希腊人首先使用伞遮阳。伞在古希腊被通常使用。不过,据说在欧洲首先使用的伞是用以抵御古罗马。
到了十八世纪。伞在欧洲大多数地方用于防雨。尽管伞变得更轻巧了,但它的样式长期以来没有太大的变化。直到二十世纪才开始有女性用伞,不同色彩,一应齐全。
林过如风
弱弱地问一句,这么长,可以多少给点分不。呵呵
N多的肉
阅读完毕,谢谢