求英语日记四篇(要翻译)20字快快快!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

heroin_友则
today i went to swimming with my parents ,we are very happy .then we go home
今天我和我的父母去游泳,我们很开心 然后就回家了

sothing gonna be change, like friends ,love ,knowledge.
but i think knowledge how change ,it won't be boring.
有一些事总会改变 像朋友 爱情 只是
但是我认为知识再怎么变 也不会变得无趣.

yesterday i went to my best friend Ann 's home,we sung some songs together.i had a nice time
昨天我去了我好朋友ANN 家 ,我们一起唱歌.我们过得很开心/

next sunday ,we 'll going to zhangjiajie ,we are very exciting,we can't wait for it
下周日我们就要去张家界了,我们都很激动 我们迫不及待了

纯手打
望采纳
有其他问题也可以问我喔

友则
--->专长:英语 口语 听力 高分 作文 阅读 翻译 圆体书写
意指天涯
有二十字的 日记吗 ⊙﹏⊙b汗