求助一个英语问题,谢谢
WhenEnglishasaforeignlanguageistaughttochildrenattheprimaryandearlysecondarylevelsofe...
When English as a foreign language is taught to children at the primary and early secondary levels of education, it is taught with a general educational aim in mind —that is, it is regarded as a "good thing" for them to learn a foreign language as a part of a broad education.There is usually, however, no immediate and specific requirement for such children to make use of the language in any communicative situation.The purpose of learning the language is essentially delayed till the tertiary (第三的) level of education, normally at university, where, it is agreed, a knowledge of English would be helpful in their academic studies.Immediate aims of learning English are interpreted by the requirements of examination.Unavoidably, what is taught to primary and secondary level children is not a communicative knowledge of English language use, but a knowledge of how the rules of English operate.The language system is taught by means of systematic audio-lingual (听说) drill and exercise techniques based on habit formation theory of learning and structural description of English.This may be an effective manner of teaching English usage, but it is less certain that an understanding of how these rules are related to language in use for communicative purposes is an automatic result of this instruction.
What the thousands of children succeed in learning in this way is what is necessary in order to pass exams.Whether such exams accurately reflect the uses to which English will be put at the tertiary level is another matter altogether.Adults, on the other hand, unless they are learning a foreign language for “pleasure” at evening institutes, as a “cultural” and social experience, are generally fully aware of the use to which they intend to put it.That use is frequently associated with an academic or professional requirement; without a knowledge of the foreign language, their development in their chosen field of work could be restricted or at least unfavorably affected.
64.According to the author, the current examination system _____.
A.prepares students for their job development B.delays the purpose of general education
C.affects students’ English competence D.meets students' academic demands
为何选C不是D呢,希望解析一下 展开
What the thousands of children succeed in learning in this way is what is necessary in order to pass exams.Whether such exams accurately reflect the uses to which English will be put at the tertiary level is another matter altogether.Adults, on the other hand, unless they are learning a foreign language for “pleasure” at evening institutes, as a “cultural” and social experience, are generally fully aware of the use to which they intend to put it.That use is frequently associated with an academic or professional requirement; without a knowledge of the foreign language, their development in their chosen field of work could be restricted or at least unfavorably affected.
64.According to the author, the current examination system _____.
A.prepares students for their job development B.delays the purpose of general education
C.affects students’ English competence D.meets students' academic demands
为何选C不是D呢,希望解析一下 展开
4个回答
展开全部
不知道你这篇文章是出自何经何典,其中居然也出现“笔误”。
文章所说的,就是指现时的英文教育制度(包括考试制度)没有为学生作全盘考虑。
初段(低年级)只是一种“人有我有,姑且为之”的心态,没有好好安排一个语言环境让学生学以致用,所以学习英文不被重视,也难有进步。到后期(高年级)才由于专业学科的英文要求比例提高,学生被迫拼命恶补英文,否则 。。。。。
所以,这种制度可以说是“误人子弟”,故答案只有是【C】----影响的学生的英文能力。
答案【D】-------符合学生的学业要求,当然不对了。
文章所说的,就是指现时的英文教育制度(包括考试制度)没有为学生作全盘考虑。
初段(低年级)只是一种“人有我有,姑且为之”的心态,没有好好安排一个语言环境让学生学以致用,所以学习英文不被重视,也难有进步。到后期(高年级)才由于专业学科的英文要求比例提高,学生被迫拼命恶补英文,否则 。。。。。
所以,这种制度可以说是“误人子弟”,故答案只有是【C】----影响的学生的英文能力。
答案【D】-------符合学生的学业要求,当然不对了。
已赞过
已踩过<
评论
收起
你对这个回答的评价是?
展开全部
64.According to the author, the current examination system(目前的考试制度) _____.
A.prepares students for their job development B.delays the purpose of general education
C.affects students’ English competence(影响了学生的英语能力) D. meets students' academic demands
(满足了学生的学业要求)
“What the thousands of children succeed in learning in this way is what is necessary in order to pass exams.”这里说 学生们之所以在这方面取得成功是因为一定要考试及格
最后一句说“他们在他们所选择的工作领域的发展可能受到限制,或至少有不利影响。”这都是目前的考试制度对学生英语能力的不利影响。
望采纳
A.prepares students for their job development B.delays the purpose of general education
C.affects students’ English competence(影响了学生的英语能力) D. meets students' academic demands
(满足了学生的学业要求)
“What the thousands of children succeed in learning in this way is what is necessary in order to pass exams.”这里说 学生们之所以在这方面取得成功是因为一定要考试及格
最后一句说“他们在他们所选择的工作领域的发展可能受到限制,或至少有不利影响。”这都是目前的考试制度对学生英语能力的不利影响。
望采纳
已赞过
已踩过<
评论
收起
你对这个回答的评价是?
展开全部
看最后一段,主要讲儿童学习英语是否成功主要是跟考试有关。
而成年人,学习英语主要是跟学术或专业(工作)有关。
因此答案明显是C
而成年人,学习英语主要是跟学术或专业(工作)有关。
因此答案明显是C
已赞过
已踩过<
评论
收起
你对这个回答的评价是?
推荐律师服务:
若未解决您的问题,请您详细描述您的问题,通过百度律临进行免费专业咨询