翻译,快

Ifyouarelookingfortheplacethathaseverything,then'sonlyoneplacetovisit,andthat'sNewYor... If you are looking for the place that has everything, then ' s only one place to visit, and that's New York. It's a whole world in a.city.
The World Of Theatre: All of New York is. And it begins with Broadway. Where else can you find so many hit shows in one place? Only in New York!
The World Of Music; Spend an evening with Beethoven at Lincoln Center. Swing to the great
Jazz of Greenwich Village. Or rock yourself silly at the hottest dance spots found anywhere.
The World Of Art: From Rembrand to Picasso. From Egyptian tombs to Indian Teepees. Whatever kind of art you like, you'11 find it in New York.
The World Of Fine Dining : Whether it' s roast Beijing duck(北京烤鸭|) in China-town, lasagna in little Italy, or the finest French coq au vin found anywhere, there's a world of great taste waiting for you in New York.
The World Of Sights: What other city has a statue of Liberty(自由女神) ? A Rocketfeiler center? Or a Bronx zoo? Where else can you take a horse drawing carriige through Central Park, on¬ly in New York!
Lily扬
如果你要找一个什么都有的花花世界,那么只有一个地方可以去,那就是纽约,这座城市包含了整个世界。
剧院之都:整个纽约都可这样被称之。最初它开始于百老汇,你在哪能欣赏到这么多的流行歌剧呢?没有,只有在纽约。
音乐之都:花一个晚上在林肯中心欣赏贝多芬音乐吧。然后转身又可以去听美国的著名爵士乐或沉浸于无处不在的热舞狂潮。
语言桥
x糖菓菋H
如果你正在寻找那个地方的一切,然后,唯一的一个地方去,那就是纽约。它是一个整个世界a.city。
  剧院的世界:所有的纽约。和始于百老汇。你还可以在哪里找到这么多打显示在一个地方吗?只有在纽约!
  音乐的世界中,花一整个晚上的时间,和贝多芬在林肯中心。砰地一声大
  爵士乐格林威治村。在自己愚蠢或岩石的地方发现过最热的舞蹈斑点。
  艺术的世界:从Rembrand来的照片
匿名用户
如果您正在寻找的地方,什么都有,然后“只有一个地方访问,这是纽约。这是一个在a.city整个世界。剧院的世界:纽约。它与百老汇开始。还有什么地方可以找到这么多的相亲节目,在一个地方?仅在纽约!贝多芬音乐的世界,花一个晚上在林肯中心。Swing的格林威治村的伟大爵士。或岩石自己在任何地方点最热门的舞蹈傻。世界艺术:从Rembrand毕加索。从埃及古墓印度Teepees。无论你喜欢的一种艺术,you'11在纽约找到它。的精致美食世界:无论是烤北京鸭(北京烤鸭|)在中国的城,小意大利烤宽面条,或的最优秀的法国雄鸡AU VIN发现的任何地方,那里的一个很有品位的世界等待为您在纽约。世界风光:什么其他城市有一个自由(自由女神)的雕像?一个Rocketfeiler中心?或布朗克斯动物园?你还有什么地方可以通过中央公园马图carriige,在纽约上¬ LY!