我的新年愿望英语作40个词语

迷失的眼泪2266
新的一年到了,今年我希望所有关心我的人多幸福,我希望我的父母健健康康,我的学业事业可以更上一层楼,在新的一年里天天快乐永远幸福。
The new year is coming, this year I hope more happy all the people who care about me, I wish my parents healthy,my academic career to strive for further improvement, happy every day in the new year happy forever.
(如果不想要这个题材的下面还有。)
新的一年来到,我的愿望是在新的一年里要独立完成作业,要认真刻苦地练好毛笔字,要学会跳花跳和单踢花踢键子 我最想学的本领是画画(此处也可以填写别的想学的特长),因为我画画不好,我会努力的!
A year to the new, my desire is to work independently in the new year, to hard to practice good calligraphy, learn tojump the jump and kick kick the shuttlecock single flowers I most want to learn is the ability to draw, because I drawis not good, I will try my best!
GYN宁宁
junp and kick