求人工翻译

Manypeopleknowwhatacomputerisandwhatitcando.Thecomputerisfastandnevermakesmistakes,wh... Many people know what a computer is and what it can do. The computer is fast and never makes mistakes, while people are slow and often make mistakes. That’s what people often say when they talk about computers.For many years, scientists have improved computers. Now a computer can do a lot of everyday work quite well, and people can use a computer in many ways. Many computer scientists are now thinking of making the computer “think” like
a man. With the help of a person, a computer can draw pictures, write music, talk with people, and so on. Maybe a computer will think and fee one day.
改变霎那沉默
多人都知道电脑是什么吗,它能够做些什么。计算机是得很快,从不犯错,同时缓慢而经常犯错误。这就是人们常说当他们谈论计算机。多年来,科学家们已经提高了电脑。现在计算机能做很多日常工作得很好,人们可以用电脑在很多方面。许多计算机科学家们现在想制作计算机“认为”似的
一个男人。一个人的帮助下,计算机能画,写音乐,跟人等等。也许一台电脑会认为和费用的一天。
语言桥
沙度丫
许多人都知道电脑并且知道它能做什么。电脑反应迅速并且从不出错,然而人类反应比电脑慢并且常出错。这就是人们在谈论电脑时常常所说的。多年来科学家一直在给电脑升级提高。今天一台电脑确实可以做很多日常工作,人们可以在许多方面使用电脑。许多电脑专家在考虑使电脑像人类一样思考。在人类的帮助下,电脑能绘画,创造音乐,与人交谈等等。或许有一天电脑会像人一样思考和感觉。
jo...3@126.com
许多人都知道电脑为何物,可以做什么。电脑速度快,从不出错,然而人缓慢且容易犯错误,这些都是人们通常谈论的。多年来,科学家们一直致力于提高电脑性能。现在电脑可以很好的处理日常工作,人们可以多方面运用电脑。许多电脑科学家现在正在考虑如何使电脑像人一样思考。在人的帮助下,电脑可以画画,写音乐,与人交流等等。也行有天电脑也会(像人一样)思考和感觉。