定语从句翻译(不要用软件!)

1.任何违反规定的人都要受到惩罚。2.你的思维方式已经落后于时代了。3.他住在一栋屋顶上有一个美丽花园的大楼里。4.他们在一起的美好时光一去不复返了。5.他事我们办公室里... 1.任何违反规定的人都要受到惩罚。
2.你的思维方式已经落后于时代了。
3.他住在一栋屋顶上有一个美丽花园的大楼里。
4.他们在一起的美好时光一去不复返了。
5.他事我们办公室里唯一不看报的人。
6.计算机始终对人类进步产生着巨大的影响,它的发明曾是历史上的一件大事。
说了不要用软件!qianyuan629是SB啊!
第3句都2个谓语了!

请不要只翻译1句

qianyuan629这SB,用软件翻译出错误的谁不会啊!而且都所了不要用软件了!
撒康胜S7
1. Any violation of the regulations has to be punished. 2. Your way of thinking is behind the times. 3. He lived in a roof garden is a beautiful building. 4. Together they have the good old days are gone forever. 5. His office is something that we do not only look at the newspaper. 6. Computer progress of mankind has produced an enormous impact, it was the invention in the history of a major event.
甜咖啡苦巧克力
3 The building which he lived has a beautiful roof garden .
别人既然帮你了 不谢谢别人就算了 还骂人~