求翻译(中译英),求帮谢谢

1、去银行存钱,利息变少了此次央行降息,1年期的存款基准利率由调整前的3%降为2.75%,意味我们以后去银行存款,利息会减少。比如50万元存银行1年定期,利息就整整少了1... 1、去银行存钱,利息变少了
此次央行降息,1年期的存款基准利率由调整前的3%降为2.75%,意味我们以后去银行存款,利息会减少。比如50万元存银行1年定期,利息就整整少了1250元。同时,存款利率浮动上限由基准利率的1.1倍扩大到了1.2倍(若商业银行用足上浮区间,则上浮后的存款利率与调整前的水平相当),则给各家商业银行更大的自主空间,银行间形成差别化利率竞争的态势。
鱼儿入红尘
1、去银行存钱,利息变少了
此次央行降息,1年期的存款基准利率由调整前的3%降为2.75%,意味我们以后去银行存款,利息会减少。比如50万元存银行1年定期,利息就整整少了1250元。同时,存款利率浮动上限由基准利率的1.1倍扩大到了1.2倍(若商业银行用足上浮区间,则上浮后的存款利率与调整前的水平相当),则给各家商业银行更大的自主空间,银行间形成差别化利率竞争的态势。

1, to the Bank, have less interest
The Central Bank cut interest rates before the 1-year deposit rate by adjusting the 3% down to 2.75%, meaning that after we went to the Bank to deposit, interest rates will be reduced.500,000 Bank 1 year fixed, interest on the whole less 1250. Meanwhile, floated to the ceilingby 1.1 times the benchmark interest rate times the deposit rate widened to 1.2 times times(foot floating intervals if commercial banks are floating deposit rates following the samelevel as before the adjustment), then give banks greater autonomy, form the difference ofinterest rates between banks.
银白月牙songun
求帮谢谢的