哪位英语高手给我翻译一下啊

Howcouldthishappen,Idon'tunderstandFallinginlovewasjustnotinmyplanButIwantyoutoknow,Y... How could this happen, I don't understand
Falling in love was just not in my plan
But I want you to know,
You just got a piece of my heart

I've been through the changes
I've walked through the pain
I've told myself I would never do this again
But I want you to know,
You just got a piece of my heart

'Cause love has been a stranger,
Love has been cruel
Lovin's made me feel like the world's one and only fool
And I promised myself I would never trust my heart again

I protected my feelings
I fought to be free
I can't believe I would let this happen to me
But I want you to know
You just got a piece of my heart

Tell me where did you come from
Tell me who sent you here
Whatever the reason, girl God made the message clear
'Cause nobody else can make me feel the way that you do
I just gotta say
That the struggle is over
My story's true, I finally realized
I want to spend my life with you
'Cause you are the one that changed the way I feel
And I swear I know this time it's real

Never in my lifetime, in my wildest dreams
Could I ever ever imagine the love that you brought to me
'Cause you are the one that changed the way I feel
relicchen
我不知道这是怎么发生的
恋爱也不在我的预料之中
但我还是想让你知道
你在我心中已经占有一席之地

我已经试过很多方法
我已经从痛苦中走出来
我告诉自己,我不会再恋爱
但我还是要告诉你
你在我心中已占有一席之地

爱情对我来说是陌生的
爱情对我来说是悲惨的
爱情让我觉得,在这是世界上我是唯一的傻瓜
所以我告诉自己,我不在动心

我一直逃避自己的感觉
我希望我可以无忧无虑
但是我还是想让你知道
你在我心中已占有一席之地

告诉我你从哪里来
告诉我谁把你送到这儿
无论什么理由,女孩,上帝让答案变得
你是惟一一个让我改变看法的人。
我发誓这次我是认真的

我必须说
挣扎已经结束
我的感情是真的,最后我意识到
我希望一生都可以伴随着你
你是惟一一个让我改变看法的人。
我发誓这次我是认真的

在我的生命里,在我的梦想里
我无法想象爱情会把你送到我这里。
你是惟一一个让我改变看法的人。
我发誓这次我是认真的
Rome奥古斯都
How could this happen, I don’t understand 我不知道 爱情怎么发生的
Falling in love was just not in my plan 我根本没有想过会恋爱
But I want you to know, 但我想告诉你
You just got a piece of my heart 你已占据我内心的一部分

I’ve been through the changes 经历了无数爱情的变迁
I’ve walked through the pain 我已痊愈
I’ve told myself I would never do this again 我警告自己许多次不会在陷入的
But I want you to know, 但我想告诉你
You just got a piece of my heart 你已经占据我内心的一部分

‘Cause love has been a stranger, 爱情就像个陌生人 难以理解
Love has been cruel 爱情又是残酷的
Lovin’s made me feel like the world’s one and only fool 爱情让我变得简单让我变得很笨
And I promised myself I would never trust my heart again 我已无法信任自己的感觉

I protected my feelings 我保护着自己的感情
I fought to be free 我想多些自由
I can’t believe I would let this happen to me 我不相信竟然默许这段感情的发生
But I want you to know 我想让你知道
You just got a piece of my heart 你已占据我内心的一部分

Tell me where did you come from 告诉我你来自何方
Tell me who sent you here 告诉我是谁让你闯入我的心
Whatever the reason, girl God made the message clear 不管怎样 上帝会证明一切的
‘Cause nobody else can make me feel the way that you do 没有人可以取代你 让我感到如此深陷爱河
I just gotta say 我一定要说出来
That the struggle is over 内心的斗争已经结束
My story’s true, I finally realized 我终于发现 一切都是真的
I want to spend my life with you 我要与你终身相守
‘Cause you are the one that changed the way I feel 你就是那个让我改变选择的人
And I swear I know this time it’s real 我发誓这次我找到了真爱

Never in my lifetime, in my wildest dreams
Could I ever ever imagine the love that you brought to me 再也不用幻想着在梦里在我的余生里,你才会与我相伴了。
‘Cause you are the one that changed the way I feel 因为你已经改变了一切。

How could this happen, I don’t understand 以下重复了,参考上面的翻译。
Falling in love was just not in my plan
But I want you to know,
You just got a piece of my heart
But I want you to know,
You just got a piece of my heart
Just got a piece of my heart
百度网友b8d8fe9
我不明白这件事为什么会发生
我的计划中并没有恋爱这件事
但是我想让你知道
你刚好占据了我心的一角

我一直在动荡中穿梭
我在痛苦中行走
我告诉自己再也不会这样做
但是我想让你知道
你刚好占据了我心的一角

因为爱已成为陌生人
爱一直是很残酷的
爱让我感到我是世界上唯一的傻瓜
而且我对自己许诺我再也不相信我的心了

我保护着自己的感情
我努力战斗着以获取自由
我不相信我会让这件事再发生在我的身上
但是我想让你知道
你刚好占据了我心的一角

告诉我你从哪里来
告诉我谁把你送到这儿
无论是什么原因,是女神使得这个讯息明朗
因为没有别人可以让我感到你做事的方式
我只想说
努力奋斗已经结束
我终于认识到我的故事是真实的
我想和你共度一生
因为你就是那个改变我认识事物方式的人
而且我发誓这次是真的

从来就没有在我的一生中,在我的最疯狂的梦想中
我曾经可以想像你带给我的那份爱
因为你就是那个改变我认识事物方式的人
药剂魔法师
这一切是怎么发生的,我不知道
我根本没有想到回坠入爱河
但是我希望你知道
你只得到了我的心的一小部分

一切都在变化
我以悲痛欲绝
我以告诉自己再也不要这样做了
但是我希望你知道
你只得到了我的心的一小部分

因为爱情是一个陌生人
爱情是残酷的
它是我感觉到我是世界上唯一的傻瓜
而且我想我自己承诺 我在也不会相信我自己了

我控制我的情感
我为自由而战
我不敢相信我会使这一切在我身上发生
但是我希望你知道
你只得到了我的心的一小部分

告诉我你从哪来
告诉我谁派你来
不管是什么季节,上帝使一切更加明朗
因为没有任何一个人可以使我感受到你
我只是想说
挣扎已经结束
我最终意识到,我的故事是真的
我想和你度过我的一生
因为你就是改变我的那个人
而且我敢发誓我知道这个时刻是真实的

从不在我的生活中,我最旷野的梦中
我总是幻想你带给我的爱
因为你就是改变我的那个人

(后半部分翻译得不好,请见谅)