请英语高手们帮我翻译一下,谢谢~

1.Afriendinneedisafriendindeed.2.Hehasburnthisbridgesbehindhim.3.Oneisenough.4.Talkin... 1.A friend in need is a friend indeed.
2.He has burnt his bridges behind him.
3.One is enough.
4.Talking mends no holes.
5.To know the disease is half the cure.
eurasiaboy
你可以参考

1 一个朋友在需要的确是朋友

2 他烧了他的桥梁在他之后

3 你是足够

4 谈话不修理孔

5 知道疾病是一半治疗
百度网友04e669a5d
都是谚语啊

1患难见真情
2.背水一战
3.一个就足矣(唯一)
4.空谈无用
5.找出病根等于治愈了一半。
david915
患难见真情
悲水一战
一个就足够了
空谈无济于事
懂得如何等待是成功的秘诀
户妙思Zo
1.患难见真情.
2.过河拆桥
3.独一无二
4.夸夸其谈
5.对症下药