英语翻译

a;Howdoyouspendyoursparetime,John?b:WatchingTV.Ienjoyitverymuch.a:why?thinkit'swasteo... a; How do you spend your spare time,John?
b: Watching TV .I enjoy it very much.
a: why? think it's waste of time
b: I don't think so.you can get news from it.you can also enjoy sports games and movies at home
a: Well.that's true.DO you watch tv every day?
b: Almost every day,especially in the football season
a: What would you do when you're on atrip
b: I listen to the radio for news and music.

a: You look so happy today ,Cathy.
b: Yes,my sister is coming form Rome
a: Really?I'm glad to hear that.What's her name ?She's on holiday ,right?
b: Her name's Susan.She's coming here on business.I'll introduce her to you when she arrives
a: Thank you . It'll be very nice to meet her.Does she look like you?
b: Not exactly .She 's taller and prettier
a: Where does she work.then?
b: She works in a garment company
a: Oh, she must be a model
b: NO.Her figure is just as good as amodel,but she is a fashion designer.
a: Why? Whst a pity!
b: It's wonderful to be a model,bue she thinks it more interesting to make people beautiful.
a: I see.Please let me know when she arrives.
一个;你怎样度过你的空闲时间,约翰?

乙:看电视。我很喜欢它。

甲:为什么?认为这是浪费时间

乙:我不这么认为.你能够得到的消息,从它你也可以在家看体育节目和电影

甲:好。那true.do你每天看电视吗?

乙:几乎每一天,尤其是在足球赛季

一:你会做什么,当你在旅行

乙:我听广播新闻和音乐。

一:你今天看起来很快乐,凯西。

乙:是的,我妹妹要来罗马

甲:真的吗?很高兴听你这么说。她叫什么名字?她正在度假,对吗?

乙:她叫苏珊。她是来这里出差。我再给你介绍她来的时候

谢谢你。我将会很高兴见到她.她像你吗?

乙:不是。她是越来越漂亮

一:她在哪里工作。然后呢?

乙:她在服装公司

甲:哦,她一定是个模特

乙:不.她的图是一样好的模型,但她是一个时尚设计师。

甲:为什么?多么可惜!

乙:这是美妙的一个模型,但是她认为它更有趣,使人美丽。

答:我知道.她到的时候请告诉我。
百度网友d2fb6bee8
你是怎么消遣你的业余时间呢?约翰?
我喜欢看电视
为什么呢?我觉得蛮浪费时间
我不这么认为,我觉得我可以看新闻,在家看体育比赛,电影等
你说的也对,你每天都看电视吗?
几乎是吧,特别是在足球赛季的时候
那么在旅途中你喜欢做什么呢?
听音乐和新闻

Cathy.你今天看起来很高兴嘛
是的,我的妹妹要从罗马过来了
是吗?很不错嘛,她叫什么名字?是来度假的对吗?
她叫苏三,是来谈生意的。我会介绍给你认识的
谢谢,我很高兴认识她,她和你长得像吗?
不完全,她比我高,比我漂亮
那么,她在哪里上班呢
她在服装公司
哦,那她肯定是个模特
不是的,她的身材可以算是个模特,但是她是服装设计师
是吗?真是件遗憾的事儿
做模特是蛮好。但是他觉得给人设计服装,让他们打扮的漂亮是有趣的事情
我明白了,她来的时候就通知我一声吧

终于打完了!一字一句敲得!楼主采纳吧!