英语翻译

a;Howdoyouspendyoursparetime,John?b:WatchingTV.Ienjoyitverymuch.a:why?thinkit'swasteo... a; How do you spend your spare time,John?
b: Watching TV .I enjoy it very much.
a: why? think it's waste of time
b: I don't think so.you can get news from it.you can also enjoy sports games and movies at home
a: Well.that's true.DO you watch tv every day?
b: Almost every day,especially in the football season
a: What would you do when you're on atrip
b: I listen to the radio for news and music.

a: You look so happy today ,Cathy.
b: Yes,my sister is coming form Rome
a: Really?I'm glad to hear that.What's her name ?She's on holiday ,right?
b: Her name's Susan.She's coming here on business.I'll introduce her to you when she arrives
a: Thank you . It'll be very nice to meet her.Does she look like you?
b: Not exactly .She 's taller and prettier
a: Where does she work.then?
b: She works in a garment company
a: Oh, she must be a model
b: NO.Her figure is just as good as amodel,but she is a fashion designer.
a: Why? Whst a pity!
b: It's wonderful to be a model,bue she thinks it more interesting to make people beautiful.
a: I see.Please let me know when she arrives.
herohelix
a; How do you spend your spare time,John?你怎么打发你的空闲时间啊,约翰?
b: Watching TV .I enjoy it very much.看电视,我很喜欢看电视
a: why? think it's waste of time 为什么,我觉得是在浪费时间。
b: I don't think so.you can get news from it.you can also enjoy sports games and movies at home我不这么想,你可以得到最新信息啊。你也可以在家欣赏体育比赛和电影
a: Well.that's true.DO you watch tv every day?好吧,你是对的,你天天都看电视么?
b: Almost every day,especially in the football season几乎每天,尤其是在足球赛季。
a: What would you do when you're on atrip你要是出差会做点什么呢
b: I listen to the radio for news and music.我一般听广播里的新闻和音乐

a: You look so happy today ,Cathy.你今天看上去很开心啊,凯斯
b: Yes,my sister is coming form Rome是的,我姐妹从罗马来看我了。
a: Really?I'm glad to hear that.What's her name ?She's on holiday ,right?是么,很高兴得到这个消息,她叫什么名字?她是不是来度假的啊?
b: Her name's Susan.She's coming here on business.I'll introduce her to you when she arrives她的名字叫苏珊,她是因公到这里出差的。她到了我会给你介绍她的。
a: Thank you . It'll be very nice to meet her.Does she look like you?谢谢。见到她一定很开心。她长得像你么?
b: Not exactly .She 's taller and prettier不太像,她更高,比我漂亮
a: Where does she work.then?那么她是做什么工作的啊
b: She works in a garment company她在一家服装公司工作
a: Oh, she must be a model哦,那她一定是个模特。
b: NO.Her figure is just as good as amodel,but she is a fashion designer.不,她的身材倒是挺像模特的,但是她是个服装设计师。
a: Why? Whst a pity!是么,真可惜啊
b: It's wonderful to be a model,bue she thinks it more interesting to make people beautiful.当模特当然很好,但是她认为把别人变得更漂亮是个更有意思的工作。
a: I see.Please let me know when she arrives.我知道了,她来了一定通知我哦
WinnieQIAOYAN
a; How do you spend your spare time,John? 约翰,你怎样业余时间做些什么?
b: Watching TV .I enjoy it very much. 看电视,我非常喜欢看。
a: why? think it's waste of time 为什么?我认为这个浪费时间。
b: I don't think so.you can get news from it.you can also enjoy sports games and movies at home 我不这么认为。你可以看新闻,而且可以在家看体育节目和电影。
a: Well.that's true.DO you watch tv every day? 是的,那确实。你每天都看吗?
b: Almost every day,especially in the football season 几乎每天,尤其是在足球季节。
a: What would you do when you're on a trip 在旅途中的你做些什么?
b: I listen to the radio for news and music.我收听新闻和音乐。

a: You look so happy today ,Cathy. 凯西,你今天很开心啊!
b: Yes,my sister is coming form Rome 是的,我姐姐从罗马来了。
a: Really?I'm glad to hear that.What's her name ?She's on holiday ,right?
真的吗?我很高兴知道她要来。她叫什么名字?她放假,对不对?
b: Her name's Susan.She's coming here on business.I'll introduce her to you when she arrives
她叫苏珊。她来出差。她来了我把她介绍给你。
a: Thank you . It'll be very nice to meet her.Does she look like you?谢谢。能见到她真是太好了。她跟你很像吗?
b: Not exactly .She 's taller and prettier 不太像,她比我更高更漂亮。
a: Where does she work.then? 那么,她在哪工作?
b: She works in a garment company 她在一个服装公司工作。
a: Oh, she must be a model 她肯定是个模特。
b: NO.Her figure is just as good as amodel,but she is a fashion designer.不是。她的外形和模特一样好。不过她是一个时尚设计师。
a: Why? Whst a pity! 为什么?多可惜啊!
b: It's wonderful to be a model,bue she thinks it more interesting to make people beautiful.
成为一个模特会很棒,但是她认为使别人变得更漂亮会更有趣。
a: I see.Please let me know when she arrives.我明白。请告诉我她什么时候来。
初学者yumi
a: 你在空闲时间做些什么呢,约翰?
b: 看电视。我非常喜欢看电视。
a: 为什么呢?我觉得那是浪费时间。
b:我不这么认为。你可以从中了解新闻。你同样可以在家观看体育比赛和电影。
a:是的,确实如此。你每天都看电视吗?
b:差不多每天都看,尤其是在足球比赛季。
a:你在旅行时会做些什么呢?
b:我会听广播,听些新闻和音乐。

a:你今天看起来很高兴,凯西。
b:是的,我的妹妹(姐姐)要从罗马过来了。
a:真的吗?真为你感到高兴。她叫什么名字?她是在度假,是吗?
b:她叫苏珊。她因公务来这里。她来的时候我把她介绍给你。
a:谢谢。见到她我肯定会非常高兴。她和你长得像吗?
b:不像。她要更高,更漂亮一些。
a:那么,她在那里工作呢?
b:她在一家服饰公司工作。
a:哦,她肯定是模特。
b:不是,她的身材差不多和模特一样好,但是她是一个时尚设计师。
a:哎呀,太可惜了!
b:做模特非常棒,但是她认为把人们变得漂亮更有意思。
a:我懂了。她来的时候一定要通知我啊。
风之陌舞
你是怎样度过闲暇时间的,约翰?
看电视,我非常喜欢看电视。
为什么?我觉得那是浪费时间。
我不那么认为。看电视可以了解新闻,你还可以在家欣赏体育赛事和电影。
好吧,的确是这样。你每天看电视吗?
几乎,特别是足球赛季的时候。
那你在路上做什么?
我听收音机里的新闻和音乐。

凯西,你今天看上去很开心。
是啊,我姐姐要从罗马回来了。
真的吗?听到这个消息真让人开心。她叫什么名字?她是在度假,是吗?
她叫苏珊。她到这儿是为了生意的事。她回来时我会把她介绍给你认识。
谢啦,见到她我会很开心的。她长得想你吗?
没那么像,她更高,更漂亮。
她在哪工作?
她在服装公司上班。
哦,那她一定是个模特。
不。尽管她身材和模特一样好,但她是个时装设计师。
为什么?这太让人遗憾了。
做模特是很好,但她觉得让人们变得漂亮是件更有乐趣的事。
我知道了。她回来了请一定通知我。
LifeNot4Rent
约翰,你闲暇时喜欢做什么呢?看电视,我非常喜欢看电视。为什么呀,我觉得那是浪费时间呀。我不这么想,你可以从电视当中获得消息,你也可以在家里观赏体育节目和电影。哦,那倒是的。你每天都看电视么?几乎是每天,特别是在足球赛季当中。那你在旅途中会做什么呢?我通过收音机听新闻和音乐。

凯丝,你今天看上去很高兴。对啊,我姐姐要从罗马来这儿。真的啊?很高兴听到这消息。她叫什么名字?她是来度假的,对吧?她叫苏珊,她是来这里出差的。她到了之后我会把她介绍给你。谢谢。能够见到她真不错。她和你长的像么?不太像,她长的更高更漂亮。那么她在哪儿工作呢?她在一家服装公司工作。噢,那她一定是一个模特啦。不是的,她的身材和模特的一样好,但她是一位时装设计师。为什么呢,太遗憾了!成为一个模特当然不错,不过她认为把人们装扮得很漂亮则更有乐趣。我明白了。她到了之后请通知我。
tianjiatuan
a:你是如何度过你的闲暇时间的,约翰?
b:看电视。我非常喜欢。
a:为什么?这是浪费时间。
b:我不这么认为,通过电视你能得到新闻,在家里你就可以享受体育运动和电影。
a:那倒是真的。你每天看电视吗?
b:几乎每天,尤其是在足球赛季。
a:你会做什么当你在旅行的时候?
b:我听广播新闻和音乐。

a:你今天看起来特别开心,凯西。
b:是的,我的妹妹要从罗马过来。
a:真的吗?听到这消息我很高兴。她叫什么名字?她正在度假,对吗?
b:她的名字是苏珊。她是来这里出差的。到时我把她介绍给你.
a:谢谢你。我将会很高兴见到她。她长得像你吗?
b:不是,她比我更高和更漂亮。
a:那么她在哪里工作呢?
b:她就职于一家服装公司。
a:哦,她一定是个模特。
b:不是的。她的身材跟模特一样,但她是一个时装设计师。
a:为什么?不做模特太可惜了!
b:当模特是很好,但她认为让人们美丽更有意思。
a:我明白了。她到的时候就通知我一声吧。