How's that?什么意思?

上下语境是:A:Hello!Janespeaking..Whoisthat?B:ThisisMrs.Brown.Youdidn’tcometoschoolthismorn... 上下语境是:A:Hello!Jane speaking..Who is that?

B:This is Mrs.Brown.You didn’t come to school this morning.Why
A:Sorry ,I forgot to ask for leave.I feel terrible.I can’t fall asleep these days .

B:I’m sorry to hear that. But how is that?

A:I keep thinking about the coming exam.

BTake it easy. I’m sure you can do it quite well. Try to relax yourself.Listen to some music or do some sports. AThank you!
B:I hope you will be better soon.Bye.

A:Goodbye.
How's that在第四行
快马sh
你好!简说. .那是谁?

  乙:这是Mrs.Brown.你今天早上没来上学,.为什么?
  对不起,我忘了问了假。我感觉糟透了。我不能入睡,这些天。

  我很遗憾听到这个消息。但这是怎么回事儿?

  答:我一直想着即将到来的考试。

  BTake这并不容易。我相信你一定能做得很好。尽量放松自己。听一些音乐或做些运动。AThank你!
  我希望你会更好soon.Bye。

  再见。
追问
但是从字面上翻译好像是“那怎么样了”,从字面上翻译不出“怎么回事”的意思
追答
英语要从整个句子来看  开翻译  只有       我很遗憾听到这个消息。但这是怎么回事儿?
我很遗憾但是我并不知道你发生了什么事情,我才会接着问你,你在看看!难道不对吗?
蔡忠兰
你怎么了?
study_forlong
怎么会那样?