英语作文的万能开头与结尾 求指教 谢谢

匿名用户
开头:When asked about…,the vast/ overwhelming majority of people say that.. but I think a bit differently.
When it comes to…, some people believe that… others argue/ claim that the opposite/ reverse(相反) is that…There is probably some truth in both arguments/ statements, but I tend to prefer the former/ latter.
结尾: On the whole, the advantages of ··· outweigh the disadvantages. Despite the various attitudes people hold, we must realize that ··· in itself is neither good nor bad, and it all depends on how we make use of it.
议论文的可以用下。
那要分什么作文的,没有万能的
追问
我要应付9月份的大学英语B考试  突然发现英语知识都还给老师了
窜天游
这要看是那种英语考试了,最好不要用网上的万能模版,改卷老师都看吐了,但是有一原则就是宁可简单不能犯错。
wssgwpsy
这是真心没什么万能的啊...不同的作文有不同的开头与结尾,而且都用同一开头或结尾的话阅卷老师看了也不会给高分的。可以尝试背几个学习范围外的单词或不常用的,再用比较新颖的句型,这样开头和结尾就有可能成为全篇亮点。开头和结尾很大程度决定了一篇文章的分数。