黑板的英文是

多肉20170326

blackboard

英 ['blækbɔːd]  美 ['blækbɔrd]

n. 黑板

短语

blackboard eraser 黑板擦 ; 板擦儿

Blackboard Display 板书设计

Blackboard temperature 黑板温度

扩展资料

chalkboard

英 ['tʃɔːkbɔːd]  美 ['tʃɔkbɔrd]

n. 黑板

短语

Chalkboard Sudoku 黑板数独

Chalkboard Sums 粉笔板算术题

Chalkboard Helmet 小黑板头盔

双语例句

1、Nails on a chalkboard.

黑板上有钉子。

2、Children sit at rows of desks, staring up at a teacher who stands in front of a well-worn chalkboard.

孩子们一排一排坐在课桌前,抬头看着站在被磨损得快坏了的黑板前的老师。

3、If the listeners knew that the sound was fingernails on the chalkboard, they rated it as more unpleasant than if they were told it was from a musical composition.

如果听者知道这是指甲刮黑板的声音的话,他们给这个声响难听程度的评级就会比被告知此声音来源于音乐作品中的高。

梓微爱杰
blackboard
百度网友a007515e0
Blackboard
miranda57
blackboard
风云鸡蛋清
blackboard 黑板