求英语翻译,内容如下:

JaneGoodallwasbornonApril3,1934inLondon,andgrewupinBournemouthonthesoutherncoastofEng... Jane Goodall was born on April 3, 1934 in London, and grew up in Bournemouth on the southern coast of England. On her second birthday, Jane Goodall's father bought her a beauti-ful, lifelike toy chimpanzee named Jubilee, in honor of a baby chimpanzee born at the London Zoo. Jane Goodall loved the toy, and today, Jubilee still sits on a chair in her home in Eng-land.
As a child, Jane Goodall was an avid reader of the popular Tarzan books. But at the age of ten or eleven, she dreamed of going to Africa to live with animals. She had en-couragement form her mother, who told her,"Jane, if you really want something, and if you work hard, take advantage of the opportunities, and never give up, you will somehow find a way."
When a friend invited her to Kenya in 1957, Jane readily accepted the offer. And that year, Jane traveled to Kenya by boat, and it was there that she heard of Dr Louis Leakey and managed to impress him with her knowledge of Africa and its wildlife. Dr Leakey hired her as his assistant at Gombe National Park, watching the wid chimpanzees and recording everything she saw.
Coodall married Baron Hugo van Lawick in 1964. In 1965 she earned her PhD in Ethology form Cambridge University and returned to Tanzania for her studies. One of the many observations Goodall made was that of chimpanzees mak-ing and using tools. This was previously thought to separate humans from other animals. Over the years, Goodall's studies have continued to show the many striking similarities between humans and chimpanzees. 拜托了!!
就爱婉妹
鄙视楼上 没分就不回答了?

珍妮·古道尔于1934年4月3日生于伦敦,在英国南部海岸的一个名为伯恩茅斯的地方长大。在她的第二个生日的时候,珍妮·古道尔的父亲送给她一只非常漂亮的、栩栩如生的黑猩猩玩具,这只黑猩猩玩具叫做 Jubilee,是为了纪念一只在伦敦动物园出生的黑猩猩宝宝。珍妮·古道尔非常喜爱这只玩具,以至于到今天,这只玩具依然躺在她位于英国的家中。

作为一个孩子,珍妮·古道尔是流行书——《泰山》的热心读者。但是在十、十一岁的那个时候,她梦想着能够去非洲和动物们生活。她得到了妈妈的鼓励,妈妈告诉她“珍妮,如果你特别想要什么东西,只要你努力工作、把握住机会并且永不放弃,总有一天你会找到得到它的方法。

1957年,当一个朋友邀请她去肯尼亚的时候,珍妮高兴地接受了邀请。就在那一年,珍妮划船游遍了肯尼亚,而且就在这里,她听说了路易斯·基利博士并且用她对非洲和非洲的野生动物的知识,给博士留下了深刻的印象。在冈贝国家公园,基利博士雇她做了自己的助手,观察野生黑猩猩并记录她所看到的有关黑猩猩的一切。

在1964年,珍妮·古道尔嫁给了男爵 Hugo van Lawick 。在1965年,她被剑桥大学授予动物学博士学位,同年返回坦桑尼亚继续她的研究。在她所观察的众多结果中,古道尔发现了黑猩猩能够制作和使用工具。这是一个很明显的人类区别于其它动物的标志。很多年后,古道尔的学生继续发现了很多人类和黑猩猩之间惊人的相似之处。

好累吖,望楼主采纳丫,再一次鄙视楼上!!
maywyx
简顾达尔生于1934年4月3日在伦敦,成长在伯恩茅斯在英格兰南海岸。在她的第二个生日,简顾达尔妈妈的父亲给她买了一只黑猩猩,栩栩如生的玩具禧年,以纪念命名一个婴儿出生在伦敦动物园的黑猩猩。简顾达尔爱的玩具,今天仍然坐在一把椅子禧年Eng-land在她的家乡。
作为一个孩子,是一个渴望阅读的读者简顾达尔流行的泰山的书。但在他10岁的时候,她的梦想或者11去非洲可以生活在一起的人的动物。她从她的母亲,en-couragement告诉她,“简,如果你真的希望事情发生,如果你努力工作,好好利用这次机会,,永不放弃,你终究会找到一条路。”
当一个朋友邀请她去肯尼亚在1957年,简欣然接受这个提议。那一年,简,前往肯尼亚乘船,就是在那里她听见刘易斯·利基,并设法博士给他留下深刻的印象,她的知识的非洲和野生动物。利基虽然博士雇用她做他的助手在贡贝国家公园,看wid所看到的一切令她黑猩猩和记录。
Coodall雨果·范·Lawick结婚男爵在1964年。 1965年她赢得了她的博士动物行为学的形式回到坦桑尼亚剑桥大学学习。其中的许多观测所作的《mak-ing和使用,黑猩猩的工具》。这是人类先前以为独立于其他动物。多年来,顾达尔的研究不断地展现出很多引人注目的人类和黑猩猩之间的相似之处。
瑾y颜
这么长 还没有分没几个人会要翻译的